Tømmer efter mål og thuja træ hos Skovsav

Du bør altid have det rette træ, når du skal i gang med dine projekter i haven, så haven vil se flot ud. Du kan hos skovsav.dk finde et udvalg af deres tømmer efter mål, der vil gøre det muligt for dig, at få træet i den rette længde. I deres udvalg kan du finde Thuja træ.

Skovsav

Tømmer efter mål

Står du og skal til at i gang med et nyt byggeprojekt i haven, så vil du uden tvivl, have brug for de rette materialer. Er det en terrasse, et skur eller andet, hvor du mangler tømmer, så vil det være ideelt, at du tager ind forbi Skovsav. De har nemlig det helt rigtige tømmer efter mål, i forskellige træsorter, der kan gøre det muligt for dig, at finde lige det du mangler. Du kan blandt andet finde Douglas tømmer, der fås i længder op til 510 cm, eller du kan vælge egetømmer, der fås op til 270 cm. Med tømmer efter mål fra Skovsav, har du dermed mulighed, for at finde den længde tømmer du har brug for, til dit projekt.

Thuja træ

Skal du beklæde et skur, eller andet i haven, der gør det vil se pænere ud, så vil du være nødt til, at gå ind forbi Skovsav. De har nemlig et udvalg af Thuja træ, der egner sig godt som beklædning, og med det flotte træ, vil du uden tvivl, have det helt perfekte til skuret. Træet er hårdført over for svamp, selv i de fugtige danske forhold. Det vil derfor være det perfekte valg, i de danske haver. Det er et træ, der kun bør anvendes udendørs, da det kan afgive en lettere giftig damp. Du vil være helt sikker på, at Thuja træ fra Skovsav, er det helt perfekte til brug i haven, når du skal beklæde et skur eller andet.

Kategorier