Gearolier til personbiler, smøreolier og andre typer hos DK Lube

Hos DK Lube er der gode muligheder for at handle kvalitets olier, såsom gearolier til personbiler og diverse smøreolier. Produkterne findes i et bredt sortiment og kan benyttes til stort set alle bil -og maskintyper.

DK Lube

Gearolier til personbiler – bedste standard

Hos DK Lube findes der et bredt sortiment af gode gearolier til personbiler, bl.a. fra mærket Champion. Champion har udviklet en lang række gearolier til personbiler, der både kan bruges til manuelle- og automat gearkasser. De mange olier findes på dklube.dk, hvor der findes fornuftige priser. Alle gearolierne til personbiler fås i alverdens størrelser, alt efter hvad ens behov er. De mange forskellige gearolier til personbiler fås med hver deres funktioner, som fx semisyntetisk olie der giver en bedre flydeevne ved lave temperaturer, der giver optimal ydelse af motoren under alle forhold. Der findes også gearolier til personbiler der forebygger problemer med gearskift, ved hjælp af den høje varmestabilitet, der sikrer optimalt kørekomfort.

Se udvalget af smøreolier hos den danske specialist på dklube.dk

Hos DK Lube findes der også et bredt udvalg af kvalitets smøreolier. De mange smøreolier kan bl.a. tilbyde på miljøvenlige løsninger, der giver en biologisk nedbrydelig olie, som er specielt egnet til entreprenørmaskiner i offshore sektoren, marinefartøjer eller lignende. De mange smøreolier fra DK Lube sikrer bedre maskine funktion og skaber en længere holdbarhed på anlæggene. De mange smøreolier fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvor meget man har behov for. Se eventuelt priser og sortiment på dklube.dk. Der findes også et fint udvalg af højtydende biologisk hydraulikolie, der er optimalt til hydrauliske systemer, hvor at der er taget hensyn til miljøet, ligesom i de fleste af DK Lube’s produkter.

Besøg DK Lube allerede i dag, hvis din bil eller maskine trænger til en omgang kvalitetsolie, der både sikrer længere holdbarhed og bedre kørekomfort til din bil, samt at det foregår på miljøvenlige måder.

Kategorier