Et udvalg med mulighed for at bestille en teleskoplæsser samt en larvebåndslift

Har du brug for en larvebåndslift eller blot reservedele til en, så kan de hjælpe dig hos M.J. Hydraulik, som er Danmarks største udbyder af lifte og teleskoplæssere. Klik ind på deres hjemmeside, www.mj-hyd.dk, og læs meget mere.

M.J. Hydraulik

Find fx en teleskoplæsser hos M.J. Hydraulik

Hos M.J. Hydraulik kan du regne med at professionel kvalitet er en selvfølge. Det gælder derfor også, hvis du har brug for en teleskoplæsser, som hurtigt bliver din uundværlige hjælp, når der skal læsses eller flyttes tungt materiel rundt på byggepladsen, i industrien eller landbruget. Hos M.J. Hydraulik har de teleskoplæssere af mærket Magni, som er kendt over hele verden på grund af deres brugervenlighed, komfort, løftehøjde, bredde og maskinydelse. De har firehjulstræk og firehjulsstyring for optimal manøvrering. Magni teleskoplæssere overholder desuden de nye standarder inden for miljø og er meget effektive i deres udnyttelse af brændstof. Hos M.J. Hydraulik har de både nye og brugte teleskoplæssere og tilbyder også landsdækkende 24 timers service på teleskoplæssere, du ikke har købt hos M.J. Hydraulik. Kontakt M.J. Hydraulik for yderligere information.

Søger du efter en larvebåndslift?

Hvis du søger en larvebåndslift, er de også de helt rette at spørge til råds hos M.J. Hydraulik. Det særlige ved larvebåndslifte er, at de kører på bælter. De er som hovedregel meget kompakte og fleksible og netop dette har gjort, at de er blevet mere populære de senere år. Larvebåndsliftene går ind under samme kategori som spiderlifte, bæltelifte, larvefodslifte og edderkoppelifte, alle med hver sine fordele afhængigt af hvilken opgave de skal løse. Ønsker du mere information om larvebåndslifte kan du klikke ind på www.mj-hyd.dk eller kontakte M.J. Hydraulik via e-mail eller telefon eller komme forbi deres afdeling i Holbæk eller Hasselager. Lige meget hvordan du kontakter dem, står de klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have omkring larvebåndslifte og rådgive dig i valget af den helt rigtige til dit behov.

Kategorier