Alt fra et DANTOY legekøkken til puslespil kan du finde hos Legebyen.dk

Legebyen.dk sælger mangeartede legetøj, og du kan finde alt fra DANTOY legekøkken til svære puslespil med flere hundrede brikker i butikken.

 

 

 

 

Legebyen.dk logo

DANTOY legekøkken med mange muligheder

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags legetøj, og hvis du er på jagt efter nyt sjovt legetøj til at fylde legetøjskasserne i vuggestuen med, så er DANTOY legekøkken måske en god ide? Det er super sjovt og spændende for børn at lege, at de laver mad, for der er enormt mange muligheder, og børn forstår hurtigt, at dette er en social leg: det er ikke sjovt at have stået og lavet lasagne i flere timer, hvis der ikke er nogen at invitere til middag, og sådan er det også ofte for børn. De inviterer på teselskaber, byder på sandkage og andre lækkerier, som er tilberedt i deres DANTOY legekøkken. De mange forskellige spændende gryder, stegepander, spatler, køkkenmaskiner, skåle, tallerkner, knive og gafler gør alting muligt for dem. Hvis dine børn kan lide at lege med mad, så giv dem noget legemad og et DANTOY legekøkken, for det er lettere at gøre rent.

Puslespil i træ eller pap

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags spil, og hvis dine børn kan lide at bruge hjernen, så er der mange forskellige slags puslespil til børn i alle aldre i butikken. Der er både puslespil til de små og til de store, både i træ eller pap. Pap er til de større børn, som godt ved, at man ikke skal tygge på brikkerne, for hvis man gør det med papbrikker, så bliver det væsentligt sværere at samle spillet, for så kan man fx ikke se motivet og brikkens form bliver udvisket, så den ikke passer med de andre brikker. Der er puslespil med få og store brikker til de mindste, og spil med flere hundrede brikker til de større børn. Børn på 9 år kan faktisk godt sættes til at samle et spil med 400 brikker, hvis de altså synes det er spændende, bare lige for at give en ide om hvilket spil, der passer til hvilken aldersgruppe. Læs mere på www.legebyen.dk. 

Kategorier