Allergivenlige ammepuder og amme BH’er kan købes hos webshoppen Strut

Som mor vil man gerne have godt og sundt udstyr og beklædning, og det finder man online hos webshoppen Strut, der blandt andet forhandler allergivenlige ammepuder samt fine amme BH’er.

 

strut.PNG

Allergivenlige ammepuder

Strut producerer selv et udvalg af allergivenlige ammepuder, som de sælger online på deres webshop. Der er tale om ergonomiske ammepuder, som er udført i rigtigt fine, sunde og pæne materialer. De allergivenlige ammepuder fra Strut er således skønne at have liggende rundt omkring i hjemmet, fordi de faktisk ser rigtigt dekorative ud. Hav dem liggende i soveværelset eller dagligstuen, så de altid er lige ved hånden, når den lille skal ammes, eller man bare vil sidde og putte sammen. De allergivenlige ammepuder hos Strut er desuden vaskbare, hvilket er med til at sikre en god hygiejne og nem vedligeholdelse. Alle ammepuderne er unikke, idet de håndlaves af Struts egne medarbejdere. De er derfor en perfekt barselsgave.

Gode amme BH’er

Når man som mor skal til at amme sit barn, finder man lynende hurtigt ud af, hvor vigtige gode amme BH’er faktisk er. Amme BH’er gør det først og fremmest nemmere at komme til at amme barnet, også offentligt, men de giver også brysterne den støtte og komfort, de har brug for. Når man ammer, er ens bryster ofte særligt sensitive, hvorfor BH’er med sikker støtte og hold gør en kæmpe stor forskel. Udvalget af amme BH’er hos Strut er nøje udvalgt og kan tilbyde en den støtte og komfort samt nemme adgang ved amning, som man som nybagt mor har brug for. Der er flere forskellige modeller og varianter, man kan vælge mellem på webshoppen.

 

 

Kategorier