Vinglas fra Riedel forhandles

Parkwine har bestilt vinglas fra Riedel hjem. Dem kan du få til meget gode priser. Disse kan bestilles på deres hjemmeside parkwine.dk.

 

Riedel vinglas

Parkwine sælger vin af en udsøgt standard, men vin bliver endnu bedre, hvis man drikker den af et rigtigt vinglas. Se glassene, som sælges, online. Parkwine har de anerkendte Riedel vinglas i sortimentet. Den østrigske fabrikant af vinglas har udmærket sig på globalt plan. Lige siden 1756 har firmaet dedikeret alle ressourcer til at skabe de helt rigtige vinglas til vinen. De har skræddersyede løsninger til forskellige vintyper. Du kan være sikker på at få en god oplevelse, når du nyder et glas vin i et Riedel vinglas. Mange af slagsen er lige nu opstillet online på webshoppen Parkwine. De æstetiske glas kommer i flere former. Vinglas fra Riedel er karakteriseret ved, at de er beregnet til kun en lille mængde vin i forhold til glassets fulde kapacitet. Med vinglas fra Riedel kan du give dine gæster og dig selv en ekstra god vinoplevelse. Hør mere om vinglas fra Riedel ved at kontakte Parkwine. Med deres rådgivning er du bedre i stand til at træffe de rigtige valg, så du både har vin og vinglas, der komplementerer hinanden.

 

Parkwine

Vinnydere bør besøge parkwine.dk. På parkwine.dk er der alt i vin og alt til vin som f.eks. de føromtalte vinglas fra Riedel. Du bliver nødt til at se de runde, milde men også de kraftige rødvine. Det samme er gældende for de smagfulde hvidvine. Når som helst på døgnet kan du købe rødvin, hvidvin men også dessertvin online. Bestil, og få leveret din vin eller vingaven gratis, når du bor i egnen omkring Aarhus. Parkwine kører gerne ud med vinen i den næststørste by i Danmark. Alt fra sortimentet kan bestilles online.

Kategorier