Mangler du et vinkøleskab? Gvino har styr på det

Er du vinelsker, og mangler du et sted at opbevare dine fine vine? Gvino har vinkøleskabe, der kan placeres under bordpladen og fritstående vinkøleskabe. Hvis et vinkøleskab under bordpladen pirrer din interesse, bør du kigge nærmere på www.gvino.dk. De er kompakte og tilføjer modernitet og stil til køkkenets udtryk. Hvis du har mange vine, som du gerne vil have på køl, er et fritstående vinkøleskab løsningen til dig. Læs mere om Gvinos udvalg i denne artikel.

 
Gvino

Vinkøleskab under bordplade er en pladsøkonomisk løsning

Et vinkøleskab under bordplade er løsningen til dig, der gerne vil have et kompakt køleskab til din vin. Hos Gvino kan du selv vælge mellem et utal af størrelser og former. På den måde er alle behov for plads og mængder af vin dækket. Nogle foretrækker deres rødvin tempereret, mens de fleste gerne vil have hvidvinen og rosévinen afkølet. Derudover er det op til dig, om du vil have champagne eller andre drikkevarer i dit vinkøleskab. Et koldt glas vin på en varm sommeraften kan gøre underværker for dig og dine gæster. Husk bare, at vinkøleskabe under bordplade fungerer mindre optimalt, når de er tomme. Det kan måske overraske, men vinflaskerne er faktisk med til at regulere temperaturen i køleskabet. Gvino.dk anbefaler, at man holder sit vinkøleskab under bordpladen konsekvent ¾ fyldt. På den måde vil temperaturen være bedst reguleret, og det vil man kunne følge med på, når man investerer i et vinkøleskab med display.

Fritstående vinkøleskabe til vinentusiasten

Enhver fest bliver lidt sjovere med et vinkøleskab, der kan blive et samtaleemne i sig selv. Dertil kommer den lækre vin, som bliver perfekt tempereret. Hvis du har brug for meget plads og et vinkøleskab under bordpladen ikke forslår, kan du overveje et fritstående vinkøleskab fra Gvino. De samme overvejelser vedrørende opfyldningen af vinkøleskabet gør sig gældende her. Du kan ligeledes få fritstående vinkøleskabe med temperaturdisplay. Du kan foruden dette få køleskabe, der er specielt velegnede til servering, lagring og modning. Køleskabene til afkøling, servering og lagring er som udgangspunkt med glasdøre. Det er en fed stil, hvor man kan se vinene, da de er oplyst af det indvendige LED-lys. Men er man interesseret i at modne sine vine, er et fritstående vinkøleskab med ikke-transparente låger løsningen. Vin modnes bedst i mørket, 12-14 graders varme og 60% luftfugtighed. Der er masser af muligheder, og Gvino har noget til ethvert vinbehov. Vi opfordrer dig på det varmeste til at gå ind på gvino.dk og udforske deres sortiment af vinkøleskabe under bordplade og fritstående vinkøleskab.

Kategorier