Emofabrik.dk - Primo kaffe

Hos Emofabrik.dk kommer kvaliteten altid i første række. Her kan du finde alt hvad hjertet kan begære inden for friskristet kaffe, espressomaskiner, kaffebryggere, kaffekværne, mælkeskummere og meget mere indenfor kaffe tilbehør.

 

Danmark er et af de lande i verden, hvor der bliver drukket mest kaffe. Desværre er de store mængder kaffe, der bliver konsumeret her til lands, ofte af rigtig dårlig kvalitet. Visionen hos Emofabrik.dk er at gøre op med den dårlige kvalitet og derfor kan man i webshoppen finde et nøje udvalgt sortiment af kaffe, espressomaskiner og alt i kaffe tilbehør.

Udover det essentielle, finder man også mange specialiteter, såsom kaffepods fra frontløbere inden for gourmet kaffe, som italienske Pascucci, Izzo og Covim. Emofabrik.dk sælger BAMIX, der er blendere i verdensklasse, der også fungerer fantastisk som mælkeskummere. Emofabrik.dk tilbyder også kaffekværne fra Nuova, perfekt designet til Oscar expressomaskiner. Her udover forhandles Bodum, Bialetti, Gene Cafe og mange andre spændende mærker og kaffe tilbehør.

Som noget særligt, kan du gennem Emofabrik.dk, tilmelde dig kaffekurser og få afpudset formen som barista, hvad enten det er i privat eller professionel henseende. På disse kurser får du mulighed for at møde nogle af landets bedste baristaer.

Mangler du en gave, er der også mulighed for at købe gavekort og skal du bruge en værtindegave, er der skønne gavepakker og gourmet chokolade på hylderne.

Emofabrik.dk lever primo kaffe, samt kaffe tilbehør og ditto service og således er devisen klar: "Livet er for kort til dårlige oplevelser. Kun det bedste er godt nok"

Kategorier