Coffii.dk - Espressomaskiner med mere

Coffii.dk er stedet for dem, der gerne vil nyde kvalitetskaffe hver dag. Her finder du en lang række produkter, der sikrer dig den optimale kaffeoplevelse. I webshoppen kan du erhverve dig alt fra den helt rigtige espressomaskine, en effektiv mælkeskummer, flotte kaffeglas, samt tilbehør af enhver art.

Hos Coffii.dk har vi udvalgt nogle af markedets bedste espressomaskiner, der dækker mange forskellige behov. Så hvad enten du driver en café/restaurant eller du mangler en god espressomaskine til hjemmebrug, så finder du det bedste udvalg her.

 

Det alsidige udvalg omfatter mere eller mindre automatiske espressomaskiner og prisniveauet spænder også vidt. På forhandlerlisten er traditionsrige firmaer som Nuova Simonelli, Rocket Cellini, Rancilio Silvia, Jura og mange flere.

For at kunne variere den rene espresso og lave mange forskellige lækre kaffedrikke, har du brug for en god mælkeskummer. Hos Coffii.dk forhandler vi kun de bedste mælkeskummere. I denne kategori forefindes Bialetti mælkeskummere, Bodum mælkeskummere og Lattemento mælkeskummere.

Den velbryggede espresso skal selvfølgelig nydes af flotte og stilfulde kaffeglas. Coffii.dk forhandler en lang serie af kaffeglas fra Duralex og Bodum, der begge fremstiller kvalitetsglas, beregnet til formålet.

Klik ind og find det rette udstyr for den optimale kaffeoplevelse hos Coffii.dk.

Kategorier