Byd weekenden velkommen med et lille glas

Der er intet som en god whisky en fredag aften efter en lang og hård uge. Det skulle da lige være et glas gin eller rom. Men det ændrer ikke ved følelsen af at skylle ugen ned med et lille glas, og så ellers byde weekenden velkommen.

 
Mandig

Whiskey

På hjemmesiden www.mandig.dk kan du finde et flot udvalg af whisky, som er lige til at servere. Der er mange mænd, som går meget op i whisky, og kan bruge flere timer på at undersøge markedet, når de skal ud at investere i en ny whisky. De skulle bare vide hvor meget tid de kunne sparre, hvis blot de undersøgte udvalget hos Mandig.dk. Her finder du nemlig kun de bedste kvalitetswhiskyer til gode penge, og så er det ellers bare at skylle den ned. Om det er en single malt eller blended versioner, som kan få dig op ad stolen, kan være lige meget – du finder sikkert noget godt lige gyldig hvad.

Gin

Der er dog nogen, som foretrækker et godt glas gin i stedet. Det er smag og behag om man er til ren gin, eller om man er mere til en god gin og tonic. Gin og tonic er for mange en ret magisk drik, siden den på en eller anden måde formår at blande to middelmådige væsker, til en drink som smager himmelsk. Tonic for sig er ikke nødvendigvis noget at råbe hurra for, ligesom gin for sig kan være svært at få ned. Men bland de to, og du får en helt forrygende drink – det er næsten ikke til at forstå.

Rom

Rom er også hovedingrediensen i en af de simple men gode drinks på menukortet – rom og cola. Det er med rom og cola, som med så mange andre opskrifter – jo bedre rom jo bedre resultat. En rigtig god rom kan nemlig gøre det meste nemmere at skylle ned.

Kategorier