Piktogrammer, der fortæller om de forskellige sikkerhedsklasser

Stort set alle sikkerhedssko fra MASCOT er godkendte til brug på glatte underlag, og de kan ses online på brandets egen hjemmeside og webshop.

 
MASCOT

Læs om de mange sikkerhedsklasser

Der findes flere forskellige klasser, hvorigennem sikkerhedssko bliver godkendte. MASCOT har en kategori på deres webshop, hvor man kan læse nærmere om de forskellige sikkerhedsklasser og dermed danne sig et overblik over, hvilke sko der hører til hvor. Det er ikke alle arbejdssko fra MASCOT, der hører ind under samme klasse, og det har betydning for hvordan de er sikre at arbejde i. I skemaerne over sikkerhedsklasserne kan man blandt andet se, hvilke sko der har sømværn, tåkappe, er skridhæmmende og meget mere. Alle skoene er dog godkendte til arbejdsbrug, men man har brug for at vide på hvilke områder, og hvad den enkelte sikkerhedsklasse betyder. MASCOT har i mange år været fast leverandør af sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til både danske og udenlandske virksomheder.

Piktogrammer, der indikerer de forskellige egenskaber for sikkerhedsskoene

Sikkerhedsfodtøj samt arbejdstøj fra MASCOT er mærket med forskellige piktogrammer. Det vil sige symboler, der betyder forskellige ting og beskriver forskellige egenskaber ved det givne produkt. Der findes en komplet oversigt over alle piktogrammer, som MASCOT benytter sig af på deres hjemmeside. For eksempel er der et piktogram, der indikerer, at en given sikkerhedssko kan klare glatte underlag. På den måde kan man hurtigt orientere sig i varesortimentet hos MASCOT og finde produkter, der passer til ens ønsker og behov uden de store problemer. Glatte underlag er en stor fare på mange arbejdspladser, hvorfor det er vigtigt, man får købt arbejds- og sikkerhedssko, der er skridsikre på disse, hvis man støder på dem i sit arbejde.

Læs mere om sikkerhedsfodtøj, der er godkendte til glatte underlag på MASCOTs hjemmeside www.mascot.dk. Herfra kan skoene desuden bestilles hjem til fornuftige priser.

Kategorier