Find de helt rette udendørs pendler og nedgravningsspot hos Lite-House

Lite-House har et kæmpe udvalg af lamper til både hus og have. Læs bl.a. om deres udendørs pendler samt om nedgravninsspot her.

 
Lite-House

Udendørs pendler

Hvis du leder efter en udendørs pendel, så har Lite-House et stort udvalg af smukke lamper fra bl.a. Atro og Nordlux. Astro laver mange smukke udendørs pendler, som er udormet som en slags lanterner. En pære med et behageligt varmt lys, som sidder bag fire små glasruder. Der er forskellige smukke design, og alle lamperne er egnet til udendørs brug og har derfor også ofte et lille tag, som beskytter dem for regn. De mange forskellige udendørs pendler sælges til gode priser, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde et flot design, som du vil elske at have hængene udendørs over terrassen eller havebordet. Find præcis den pendel, som du drømmer om til dine udearealer. Der er forskellige smukke modeller i sortimentet, som også kan hænge over hoveddøre for at skabe hyggelig stemning og for at guide en, når man kommer sent hjem om aftenen.

Nedgravningsspot 

Lite-House sælger også nedgravningsspot eller uplights til fx indkørslen. Der findes forskellige modeller, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde lige det, du skal bruge i sortimentet. Når man arbejder med nedgravningsspots, så er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, for disse lamper bliver udsat for enormt meget vand og sne, hvilket sætter høje krav til holdbarheden og sikkerheden. Når vi snakker nedgravning af spots, så må du aldrig selv gøre det – det skal altid gøres af en el-installatør, så du kan være sikker på en ordentlig installation, som er sikker og effektiv. Hos lite-house.dk kan du finde et stort udvalg af nedgravningsspot, som er i bedste kvalitet og designet til at kunne holde til vind og vejr. Der er forskellige smukke design at vælge imellem, og du kan læse meget mere på deres hjemmeside om dine muligheder for nedbygning af spots i fx indkørslen eller havegangen.

Kategorier