Chromecast og forlængerledninger til lave priser på www.av-cables.dk

Av-Cables.dk tilbyder forlængerledninger med og uden jord. Køb også Chromecast af Google, som sælges med prisgaranti. Du får faktisk prisgaranti på alle de mange hundrede kategorier, som webshoppen byder på. Tag et kig online nu, eller læs mere i denne artikel.

 
Av-Cables.dk

Se udvalget af forlængerledninger hos Av-Cables.dk, og spar seriøse kroner og ører

Av-Cables.dk sælger forlængerledninger fra flere underkategorier. Du kan f.eks. vælge imellem alm. eller Schuko jord. Køb også en forlængerledning, som ikke har jord, og vælg imellem kraftstik samt samledåser til udendørs benyttelse - alt sammen med prisgaranti. Det er svært at komme igennem livet uden en forlængerledning. Man har ofte nogle bestemte krav i forhold til stikket og længden i forhold til den specifikke benyttelse. Undgå at kigge forgæves ved at kigge på www.av-cables.dk. Deres udvalg af forlængerledninger er nemlig langt større end andre steder fra, så chancen, for at du kommer til at kigge forgæves, er rigtig lav.

Alle Chromecast modeller fra Google

Av-Cables.dk er ligeledes billigst på Google Chromecast. Den berømte Google Chromecast 3 gør det muligt at streame fra et andet medie af og vise det på TV’et. Google Chromecast Audio er musikanlæggets pendant. Afspil f.eks. musik på computeren, og viderefør det til musikanlægget med ordentlige højtalere. Nogle gange er HD opløsning ikke nok, og hvis du vil se film i 4K Ultra HD kvalitet, så vælg en Google Chromecast Ultra. Denne model sælges også til en stærk pris på www.av-cables.dk, som også sælger Ethernet-adaptere til de forskellige produkter. Glæd dig til at nyde god musik og fede film dér, hvor kvaliteten er bedst. Her er også tale om en oplagt julegave.

Vælg imellem forlængerledninger og Chromecast, eller kig forbi de tusindvis af andre kategorier. Av-Cables.dk har det hele og også inden for julegaver. Der sælges alle typer kabler og strømstik med muligheder i alt fra HDMI kabler til Apple opladerstik. Hvis du kigger efter AirPods, TV standere, tablet beslag m.m., så se også på udvalget. Du vil være i stand til at spare mange penge i forhold til konkurrenterne. Typisk er priserne imellem 15 % og 60 % lavere, men se selv med dine egne øjne på www.av-cables.dk.

Kategorier