Skatema.com forhandler cruiser board og side-by-side rulleskøjter

Skatetema.com startede i 2019 som en udvidelse af Skitema.com ud fra et ønske om at kunne udvide deres sortimentet med alt indenfor cruiser boards, side-by-side rulleskøjter, BMX og løbehjul. Skate miljøet er et kært barn hos Skatetema.com, så derfor forhandles professionelt udstyr til alle der har trang til boards eller hjul under fødderne.

 
Skatetema.com

Kør med stil på et cruiser board

Et cruiser board er i løbet af de seneste år blevet populært som et alternativ til de klassiske skateboards samt de lidt større longboards. Cruiser board ligner størrelsesmæssigt et klassisk skateboard-design fra 1970’erne, men er i virkeligheden nærmere et longboard i mindre format. Et Ocean Pacific cruiser board er for eksempel perfekt til urban cruising eller daglig transport, hvis det skal gøres stilfuldt. Deres mellem størrelse hjul, med en diameter på 62mm, gør at de også nemt kan benyttes til tricks i bowle eller pools, og derfor kan et cruiser board lidt af hvert.

 

Side-by-side rulleskøjter til motion og sjov

Originale side-by-side rulleskøjter har fire hjul placeret ligesom på et skateboard og perfekte til motion, spil eller en hyggelig tur i byen. Side-by-side rulleskøjter er derfor utroligt alsidige, og kan i princippet bruges til alle formål. Selvom side-by-side rulleskøjter ofte associeres med disko rulleskøjter fra 1960’erne, betyder det ikke at de er gået af mode—nok snarere det modsatte. Tag for eksempel modeller fra det italienske mærke Roces, der med deres retro look ikke bare ser godt ud, men ligeledes fungerer optimal til alle typer af side-by-side rulleskøjteløbere. Et andet mærke, der arbejder med de retro referencer er Tempish. Disse er perfekte til danse-, fitness- eller kunst-skating for nybegyndere såvel som øvede skatere. Det store udvalg af side-by-side rulleskøjter på www.skatetema.com indeholder dog mange flere modeller i mere eller mere retro looks, sådan at du også finder noget, hvis din smag hælder lidt mere mod de moderne looks.

Kategorier