Modvirk ledproblemer med Canosan eller ArthroFlex til hunde fra Dyrlægens Gård

Hvis din hund har ledproblemer, ledsmerter eller gigt, bør du helt sikkert se nærmere på Canosan eller ArthroFlex til hunde, som du kan købe hos Dyrlægens Gård. Læs mere om forhandleren og produkternes egenskaber her i artiklen.

 
Dyrlægens Gård

Giv din hund bedre bevægelighed i stive led med Canosan fra dyrlaegensgaard.dk

Har din hund ledproblemer? Så bør du se nærmere på Canosan blandt de forskellige kosttilskud som Dyrlægens Gård tilbyder i deres fysiske klinik på Fyn og i deres webshop online. Den er blandt andet drevet af en dyrlæge, og derfor er du også sikret produkter af en god kvalitet, der er nøje udvalgt af fagfolk. De har blandt andet fokus på, at kosttilskud ikke kan stå alene, men som navnet antyder er et tilskud til en i forvejen god kost. I nogle tilfælde kan et kosttilskud dog også være en del af en behandling, som for eksempel hvis din hund har problemer med leddene og derfor kan have gavn af Canosan. Fælles for de produkter, du finder under denne kategori på dyrlaegensgaard.dk, er, at de ikke indeholder ting, der er skadelige for din hund. Derudover har forhandleren personlig erfaring med, at produkterne rent faktisk virker. Udover kvaliteten af indholdet er kvaliteten af oplevelsen for din hund også i højsædet, og derfor er der også fokus på at vælge produkter, der smager godt. Canosan er et godt valg, hvis du gerne vil give din hvalp, unghund, voksne eller senior hund en bedre bevægelighed i stive led. Du kan læse meget mere om doseringen, virkningen af og indholdet i Canosan på dyrlaegensgaard.dk. 

Har din hund ledsmerter eller gigt? Prøv ArthroFlex til hunde

Der er også hjælp for dig at hente hos Dyrlægens Gård, hvis din hund lider af ledsmerter og gigt. ArthroFlex til hunde er et godt middel mod ledproblemer. Derfor får du med stor sandsynlighed stor nytte af dette præparat, hvis du har en ældre hund med små eller store skavanker og smerter i bevægeapparatet. Du finder både ArthroFlex til hunde i flydende form, som pulver og i form af treats, og der er derfor en god chance for, at du kan finde en type, der passer godt til din hunds temperament og præferencer. Alle typer kan gives til hunden både med og uden foder eller direkte i munden på hunden. Du kan læse meget mere om fordelene ved, doseringen af og indholdet i ArthroFlex til hunde på dyrlaegensgaard.dk under kategorien kosttilskud til hunde.

Kategorier