Flydende håndsæbe og shower gel via www.badeanstalten.dk

Badeanstalten leverer flydende håndsæbe til hele Danmark. Produktionen finder sted i Aalborg, og den lille fabrik byder også på shower gel og body wash online. Hvis du prioriterer de naturlige alternativer, kommer du til at blive forelsket i produkterne fra www.badeanstalten.dk. Der er også masser af skønne gaveideer med badesalte, læbepomade, salve, massageolie og meget andet skønt på hjemmesiden.

 
Badeanstalten

Flydende håndsæbe af naturens råvarer

Se det eksklusive udvalg af flydende håndsæbe hos Badeanstalten, der er en virksomhed, som bygger på stolte traditioner. Det er nemlig de gode, gammeldags, danske traditioner, som er et af fundamenterne bag virksomheden. Disse kombineres med nye teknologier for at opnå perfekte resultater. Flydende håndsæbe, massageolie og andre plejemidler fra Badeanstalten bygger på de bedste råvarer fra naturen af. Det betyder, at der er tænkt alternativt for at opnå de skummende og luksuriøse egenskaber, som man kender fra plejemidler med kemikalier. Hvis du ønsker flydende håndsæbe i den bedste kvalitet, så tag et kig på de forskellige aromatiske oplevelser via www.badeanstalten.dk.

Shower gel - Produceret i Danmark

Se det lækre udvalg af shower gel hos Badeanstalten, der forhandler egen body wash fra webshoppen. Det er en skøn fornemmelse at vaske kroppen i naturlig shower gel, der er fremstillet af forsæbede olier uden indhold af sulfater. Body wash fra denne fabrik ved Aalborg har et højt indhold af glycerin, der tilfører en blødgørende effekt. Shower gel fra mærket er altid 100 % bionedbrydeligt. Der er flere og flere danskere, der efterspørger en naturlig kropssæbe. Du har flere muligheder på badeanstalten.dk, der leverer til hele landet og med fri fragt over 499 kroner. Køb shower gel i eksklusiv kvalitet online.

Når du handler hos Badeanstalten, så får du kun den bedste kvalitet. Det betyder flydende håndsæbe, shower gel og meget mere i kropsplejemidler, som bygger på naturlige ingredienser. Er du fristet til at afprøve et af de bionedbrydelige luksusprodukter, eller leder du efter den perfekte venindegave? Så besøg hjemmesiden på badeanstalten.dk.

Kategorier