Læs om udlejning og salg af tomme containere samt specialbyggede modeller

DC-Supply har både container udlejning og salg til enormt mange formål. Læs her om både tomme containere såvel som isolerede, ombyggede og indrettede containere.

 
DC-Supply

DC-Supply tilbyder container udlejning med mange fordele

DC-Supply er et team af ingeniører, konstruktører, tegnere, tømrer, smede samt administrative medarbejdere, og deres speciale er skibscontainere, som de kan bygge om til nærmest hvad som helst. Skibscontainere er glimrende byggeklodser, for de kan stables, svejses sammen og isoleres, der kan isættes vinduer, døre, installeres køkkener, badeværelser, kølesystemer, lydisolering, el, vand og meget mere. De kan bruges til et utal af ting, og som fx skurvogne, mandskabsvogne og til events er de geniale. De tilbyder container udlejning til mange forskellige formål på www.dc-supply.dk. Hvis du skal afholde et event, så er container udlejning måske en god ide, for på den måde kan du hurtigt få et showroom, en mobil bar, en foodtruck, et industrikøkken, en kølecontainer, en toiletvogn, et omklædningsrum eller hvad du nu har brug for. Container udlejning er smart på grund af mobilitet, hurtighed og pris. Det er let at flytte rundt på containere, sætte dem op eller stable dem. Det går stærkt og det koster ikke så meget som at bygge.

Bestil tomme containere på 10 fod, 20 fod etc.

DC-Supply har mange forskellige ideer til, hvad containere kan bygges om til, og deres team af ingeniører og håndværkere elsker de kreative udfordringer der ligger i at få den modulære standardform til at tjene de formål, som kunden har behov for. Men du kan selvfølgelig også finde tomme containere i butikken til gode priser, som håndværkerne ikke endnu har fået fingrene i. Der er mange gode formål til tomme containere, og det er stadig en super smart løsning til fx opbevaring, lager, værktøjskasse til professionelle håndværkeres større maskiner og meget mere. Hvis du har brug for det, kan du jo også selv isolere din tomme container, hvis du fx skal bruge den til værksted eller lignende. De tomme containere i butikken kan leveres til din dør, så du kan få den i brug så snart som muligt.

Kategorier