Haugaarden forhandler mobile hønsehuse på hjul der giver dig masser af muligheder

Ønsker du den bedste dyrevelfærd for dine høns, er det www.haugaarden.dk, du skal kontakte. Haugaarden er firmaet bag det utroligt smarte mobile hønsehus på hjul, som åbner op for en masse muligheder for dig, dine høns og dit landbrug. Tøv ikke med at tjekke de smarte modeller ud i dag og læs mere om, hvad de kan gøre for dig.

 
Haugaarden

Mobilt hønsehus med masser af fordele

Haugaarden ligger inde med et genialt design af mobile hønsehuse, som indebærer en lang række fordele til dig, der har mange høns, som du ønsker at passe godt på. Et mobilt hønsehus fra Haugaarden er nemlig din praktiske og smarte løsning, der både holder miljøkravene og lever op til standarden hvad angår dyrevelfærd og dine høns’ livskvalitet. Du finder pt. to modeller af mobile hønsehuse hos Haugaard, nemlig den beregnet til 300 høns og den beregnet til 600 høns. Dermed har du altså mulighed for at give dine høns den plads, de har brug og behov for med et mobilt hønsehus.

Smart hønsehus på hjul

Et hønsehus på hjul er en opfindelse af Haugaarden, som optimerer dit landbrug betydeligt. I stedet for at bruge penge, tid og kræfter på at få stablet en ny bygning til dine høns på benene, kan et hønsehus på hjul nemt placeres, hvor du ønsker det samt flyttes herfra, hvis det bliver nødvendigt. Selve hønsehuset på hjul minder på mange måder om et almindeligt hønsehus, hvor dine høns kan hygge sig, have det godt og lægge æg. Den eneste, smarte, forskel er blot, at du har mulighed for at flytte rundt på hønsehuset. Se mulighederne for dig med et hønsehus på hjul fra Haugaarden og bestil det i dag.

Glade høns, der trives godt, lægger flere æg. Og dette er en garanti med et af de innovative og flytbare hønsehuse, du finder hos Haugaarden.

Kategorier