Grønne investeringer og crowdlending - To begreber, som har medvind

Kunne du godt tænke dig at investere grønt? Så besøg crowdton.com, der har bragt et nyt koncept på banen inden for den relativt nye verden, der hedder crowdlending. Hos Crowdton opsætter de nemlig solcelleanlæg, hvor investeringer fra helt almindelige danskere lånes ud og betales tilbage med en respektabel rente - langt mere attraktiv end obligationer og højrentekonti.

 
Crowdton

Grøn investering - Bæredygtighed er vejen frem

Det er i dag muligt at investere grønt, selvom man ikke er rig, og selvom man ikke arbejder i den finansielle sektor. Der er f.eks. mange aktier og ETF’er, hvor fokus er på klimavenlighed. Alternativt så finder man crowdlending, som er relativt nyt her i DK. Crowdton tilbyder grøn investering i denne investeringsform, som typisk har en risikoprofil, der falder i god jord hos mange almindelige danskere. Fordi grøn energi er en guldgruppe på flere måder. Der er store økonomiske gevinster at hente, og så har vi nu mere end nogensinde brug for at skifte over til mere bæredygtige måder at producere energi på. Vores Jord er presset, og vi har brug for at kæmpe på alle fronter. Danskerne er et folkefærd, som går utrolig meget op i miljø. Det kan man også se på investeringstendenserne. Der har været en stor efterspørgsel, som ikke blev matchet af de tilgængelige investeringsprodukter. Sådan er det heldigvis ikke anno 2020. Nu kan enhver dansker foretage en grøn investering, der har et attraktivt, forventeligt udbytte, der samtidig er jævnt i forhold til alm. aktier.

Crowdton - Moderne crowdlending med hånden på hjertet

Crowdton er et nyt koncept, der hurtigt har vundet frem. Hver dag kommer der flere og flere til denne crowdlending platform. Hvis du kigger efter crowdlending information, så kan du med fordel starte på bloggen via crowdton.com. Den indeholder relevante artikler om dansk crowdlending og andre typer investeringer, der er skrevet med henblik på også at være behjælpelige for nybegyndere. Hvis du tænker, at crowdlending er vejen med din formue, så læs mere online.

Crowdton har oprettet en platform til grøn investering.

Kategorier