Flydende håndsæbe og badeolie - Naturlige plejemidler

Badeanstalten har udviklet fast og flydende håndsæbe samt badeolie med dansk karakter. Naturens ingredienser og de danske traditioner møder moderne teknologier. Resultat, ja, det taler for sig selv. Prøv en af de mange badesalte, håndsæber eller kropsplejemidler, eller giv en gave til manden eller kvinden i dit liv.

Badeanstalten

Køb den skønneste badeolie på badeanstalten.dk

Badeanstalten forhandler deres egen massageolie og badeolie, som er fremstillet på fugtgivende olier heriblandt mandelolie, rapsolie og jojobaolie. Det er samspillet mellem de forskellige typer med hver deres karakter, der skaber unikke badeolier i særklasse. Samspillet betyder også en perfekt kombination af absorbering og glid. Det er samtidig masseolier udelukkende med veganske ingredienser, som du finder på badeanstalten.dk. Uanset om du tager et brusebad eller karbad, er det en eksklusiv oplevelse at tage et bad med badeolie fra Badeanstalten. Se de forskellige massageolier ved at klikke ind på badeanstalten.dk, og køb til dig selv eller som gave til ham eller hende - som fødselsdagsgave, værtindegave m.m.

Flydende håndsæbe fra Badeanstalten

Badeanstalten har også udviklet flydende håndsæbe ud fra gammelt og traditionsrigt håndværk. Det betyder, der er fravalgt syntetiske ingredienser. Derfor er flydende håndsæbe fra Badeanstalten 100 % bionedbrydeligt. Det giver både en ren fornemmelse at bade med håndsæben, men også en ren følelse, at man samtidig skåner miljøet. Det kendetegnende ved Badeanstaltens flydende håndsæbe er det høje indhold af blødgørende glycerin samt den uimodståelige duft af æteriske olier. Klik ind på badeanstalten.dk, og se de forskellige aromatiske varianter. Husk også, at du kan købe fast håndsæbe fra denne aalborgensiske sæbeproducent. Kombinationen af moderne teknologi med klassisk håndværk sikrer sæber på et højere niveau.

Badeanstalten sælger deres unikke, naturlige og danske plejemidler online. Køb flydende håndsæbe, badeolie, badesalt, kropspleje og meget andet i hudplejeprodukter online. Konceptet startede i et køkken i Aalborg og er i dag blevet til en førende sæbeproducent med en bred vifte af naturlige plejemidler.

Kategorier