Find et stort udvalg af Kalm og Flexadin Advanced til gode priser hos Dyrlægens Gård

Hos Dyrlægens Gård finder man præcist som navnet antyder et bredt udvalg af gode produkter, der kan hjælpe dit kæledyr til at få en bedre og mere sund hverdag. Det gælder også inden for kosttilskud til hunde, hvor man blandt andet kan købe velkendte og kvalitetstestede produkter som Kalm og Flexadin Advanced, som begge har været anvendt med gode resultater i mange år. Vil du vide mere om kataloget, så læs videre i artiklen herunder.

 
Dyrlægens Gård

Det beroligende middel Kalm

Det har i mange år været et velkendt faktum i blandt mange hundeejere, at Kalm er et godt valg til ens hund, hvis den skal igennem stressende scenarier som nytårsaften lidt lettere. Kalm er et beroligende middel for hunde, der virker via naturlige ingredienser. Kalm kan fordi det er ufarlige naturlige ingredienser som er aktive stoffer i produkter ikke overdoseres, og er generelt et godt og hundrede procent ufarligt valg til ens hund. Samtidig er Kalm nemt at få hunden til at indtage, enten i flydende form eller tabletter. Du finder lige nu Kalm som en del af kataloget med kosttilskud til hunde hos www.dyrlaegensgaard.dk.

Flexadin Advanced tyggetablet af gode ingredienser

I samme kategori som Kalm, finder du også Flexadin Advanced hos Dyrlægens Gård. Flexadin Advanced anvendes til hunde, som har skader i leddene, smerter i led eller begyndende slid i bevægeapparatet. Her kan Flexadin Advanced være et godt valg, der kan være med til at give hunden en gevaldig mængde livskvalitet tilbage. Flexadin Advanced doseres som en velsmagende tyggetablet, og er derfor ganske uproblematisk at få hunden til at indtage.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende Kalm, Flexadin Advanced eller andre produkter fra butikkens katalog, kan du altid kontakte teamet bag Dyrlægens Gård, der hellere end gerne vil bruge lidt tid på at sætte dig ind i sagerne.

Kategorier