Find briketter og træpiller til yderst favorable priser hos Pillemadsen

Få danske forhandlere har et lige så velassorteret udvalg af træpiller og briketter på lager lige nu, som det er tilfældet hos Pillemadsen. Det helt særlige ved forhandleren er dog ikke kun det gode udvalg, men også deres geografiske position. Præcist hvad det har at sige for dig som kunde, det kan du læse mere om i artiklen herunder, hvor du desuden også kan læse mere om de forskellige typer brændsel du kan købe på siden.

Pillemadsen

Det bedste udvalg af træpiller 

Når du handler træpiller hos Pillemadsen opnår du flere gode fordele. Først og fremmest, så holder forhandleren sig til velkendte og velrenommerede mærker på markedet, der leverer træpiller og andre typer brændsel i ordentlig kvalitet. Samtidig har man altid et bredt udvalg af både træpiller og briketter hjemme, hvilket sikrer at man som kunde ikke skal gå på kompromis, men derimod kan få præcist den type træpiller som man ønsker.

Briketter til lave priser

Der hvor www.pillemadsen.dk og deres katalog af blandt andet træpiller og briketter for alvor bliver interessant, er når man ser deres priser. Butikken ligger nemlig lige ovre på den anden side af grænsen til Tyskland, hvilket betyder at man kan nøjes med at betale tysk moms på deres i forvejen gode priser. Det gør at man kan opnå store besparelser når man handler briketter, træpiller og lignende produkter hos dem. Den eneste hage er at man selv skal hente sin ordre hos dem, eller alternativt alliere sig med én af de mange vognmænd i området, der glædeligt sørger for at dine nye træpiller og briketter bliver leveret lige til døren. Husk også, at en venlig og kyndig kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål om træpiller, briketter med mere, hvis du bliver i tvivl om noget.

 

Kategorier