De bedste brands til soveværelset - Getama, Selecta m.m.

Bestil fra Getama og Selecta hos Schwarz Senge, der er to mærker, der har udmærket sig på hver sin måde og innoveret den måde, vi sover på. Læs mere om disse to brands samt Dunlopillo, Viking, Jensen Beds og mange flere på www.schwarz.dk.

Schwarz Senge

Getama soveværelsesprodukter hos Schwarz Senge

Getama er til dem, der elsker at sove godt! Her finder du et ægte dansk mærke, der bringer kvaliteten tilbage i soveværelset, og som har rødder helt tilbage til 1899, dengang mange af vores forfædre jo stadig sov med halm og/eller lyng i sengen. Schwarz Senge tilbyder både sengegavle, sengeborde, madrasser, boxmadrasser, kontinentalsenge og meget mere fra danske Getama, og du kan prøve alle produkterne inden køb i webshoppens fysiske butik, som du finder i København Ø. Der er det også muligt at få god vejledning hos eksperter i de forskellige brands. Med Getama er man altid sikret en tårnhøj kvalitet, og det gælder både med madrasserne, sengegavlene og de forskellige sengetyper. Der er ingen grund til at kigge uden for Danmark, når man leder efter produkter til soveværelset, da vi har så usædvanligt mange gode brands. Getama er blot et af dem, men du finder også mange andre nordiske sengefabrikanter, når du klikker ind på schwarz.dk.

Selecta sengebunde, madrasser etc. på schwarz.dk

Selecta er et flot tysk mærke, der også er populært her i Danmark, og som byder på madrasser, sengebunde og meget mere til soveværelset. Vælg også imellem et bredt udvalg af tilbehør fra Selecta via få klik på www.schwarz.dk, som også tilbyder sengerammer fra mærket af. Selecta er især kendt for mærkets banebrydende løsninger til soveværelset, uanset om det er i form af sengebunde, madrasser eller noget tredje og fjerde til soverummet. Schwarz Senge har mange gode tilbud fra Selecta, hvor der virkelig er penge at spare på et af de bedste tyske mærker til soveværelset.

Schwarz Senge tilbyder alt til dit soveværelse fra de bedste brands. Køb madrasser, hovedpuder, kontinentalsenge og meget mere fra Selecta, Getama, Dunlopillo, Carpe Diem og mange flere brands via schwarz.dk.

Kategorier