På udkig efter kalm til katte eller Virbac hundefoder til dit kæledyr? Så besøg Dyrlægens Gård

Det er en kendt sag, at dyr ligesom mennesker har stor gavn af kosttilskud. Det gælder også, selvom du giver din hund et fremragende foder som Virbac hundefoder. Og selvom du ligeledes skaber de bedste og tryggeste rammer for din kat, kan den i visse situationer have godt af fodertilskuddet Kalm, som modvirker stress. Hos Dyrlægens Gård har de en faglig og professionel tilgang til deres fag, og de forhandler fodertilskud af høj meget kvalitet.

 
Dyrlægens Gård

Få en rolig nytårs aften med kalm til katte

Det er nytårsaftensdag, det er eftermiddag, og raketterne brager allerede udenfor. Din kat har netop tisset på stuegulvet, og den har også kastet op. Det kan skyldes, at den er stresset og ængstelig over de usædvanligt høje lyde fra fyrværkeriet, og det er både synd for din kat og for dig, der skal tørre op efter den. På dyrlaegensgaard.dk kan du heldigvis købe fodertilskuddet Kalm, der beroliger din kat. Kalm til katte er et naturligt tilskud, som indeholder L-tryptophan, der gør katten tryg og glad igen. Det er godt at give katten Kalm et par timer før den stressende situation – på nytårsaftensdag vil det måske være midt på dagen, før raketterne for alvor begynder at skyde op på himlen. Kalm kan også gives dagligt i halv dosis, og hos Dyrlægens Gård kan du både købe Kalmtabletter og flydende Kalm, afhængig af hvad din kat har nemmest ved at indtage.

Virbac hundefoder findes til alle hundetyper

Virbac er et mærke, som producerer hundefoder i høj kvalitet. Derfor forhandles Virbac naturligvis også hos Dyrlægens Gård, både til raske hunde og til hunde, som grundet sygdom eller skavanker har særligt brug for et fodertilskud for at komme sig. Virbac hundefoder til raske hunde er fri for gluten, som hundens tarmsystem ikke har godt af, og det hjælper hunden til en flot pels, en god kropsvægt, sunde led og muskler. Til hunde, der vejer for meget, har Virbac en type hundefoder, der er ekstra proteinrigt og dermed bidrager til vægttab. Også til hunde, der ofte reagerer allergisk på foder, har Virbac også hundefoder med laks, hvor proteinerne er forarbejdet på en måde, så hunden ikke får allergiske reaktioner på huden. På dyrlaegensgaard.dk kan du se et stort udvalg af Virbac hundefoder, som virkelig kan anbefales – det er nemlig ægte kvalitetsprodukter, som passer godt på din hund.

Kategorier