HDMI kabler ville i dag være uundværlige - Læs mere i denne guide

Når det handler om video og lyd, så er et HDMI kabel helt klart det bedste valg. Du får det reneste digitale signal med HDMI. Læs mere her.

 
HDMI kabel

HDMI kabel til ethvert behov - Få overblik over junglen, som er denne kabeltype

HDMI kabler bruges til at overføre digitale billed- og lydsignaler og det er den bedste teknologi på markedet. Den giver et super signal, som står helt skarpt og som har alle detaljerne med. Det er den måde, man får det bedste signal på, og undgår fejl i billede og lyd. Med et HDMI kabel kan du tilkoble fx en projekter til en computer, eller en enhed til dit fjernsyn for at overføre billed- og lydsignalet. Derved undgår man kvalitetsforringende konvertering fra digital til analog og tilbage til digital igen. For et HDMI kabel er digitalt hele vejen igennem, og det giver et super resultat. Det kan overføre Full HD billeder og digitale surroundsound signaler. Det er et HDMI kabel, du skal have fat i, hvis du skal have sluttet computeren til en projektor eller til din fladskærm. Blogindlægget her skriver lidt mere om, hvor du kan finde de bedste kabler til gode priser.

HDMI kabler benyttes bl.a. til Google Chromecast

HDMI kabler bruges til mange forskellige ting, og denne teknologi har banet vejen for virkelig kompromisløse overførsler af signal fra enhed til skærm, uden kvalitetstab eller ringe resultater. Der er mange forskellige muligheder, bl.a. findes der en enhed som kaldes Chromecast som via et HDMI kabel tilsluttes fladskærmen, og den kan så trådløst fange signalet fra en tablet eller en telefon, så man kan streame direkte fra sine trådløse enheder. Hvis du har en gammel computer, så er det ikke sikkert, den har den rette indgang til dit HDMI kabel, men der findes selvfølgelig adapters, som du kan tilslutte USB og som giver dig en HDMI indgang. Der er altså mange muligheder for at connnecte ens enheder, og film ser jo bedre ud på store skærme, så et HDMI kabel kan være en god ting at skaffe sig. De koster i øvrigt ikke meget.

Kategorier