Find alt lige fra en bænksliber til boremaskiner hos Dorch & Danola

Hvis du klikker ind på dorchdanola.dk, vil du blandt andet kunne se et stort og imponerende udvalg af boremaskiner, ligesom det er også webshoppen til dig, der er på jagt efter en bænksliber i høj kvalitet og til lave priser. Dorch & Danola er nemlig en af landets bedste håndværkerbutikker, og du kan med fordel læse med her, hvis du vil blive klogere på den populære virksomhed.

Dorch & Danola

Godt udvalg af boremaskiner

Dorch & Danola er dog imidlertid meget mere end en webshop. Således har de også en flot butik og et fascinerende showroom i Odense, hvor de tilmed har et fremragende serviceværksted og et stort lager. Her finder du deres mange boremaskiner, som selvfølgelig er modeller fra nogle af markedets mest anerkendte og bedste producenter. Den familieejede virksomhed har ikke kun erfaringen, men også ekspertisen i orden, når det drejer sig om at forhandle gode, robuste og kvalitetssikrede boremaskiner. Den populære virksomhed blev grundlagt helt tilbage i 1931 og har undertiden haft mange forskellige navne. I dag henvender Dorch & Danola sig både til den professionelle håndværker, industrien og handymanden, der godt kan lide kvalitetsprodukter, som fx boremaskiner, til konkurrencedygtige priser. Så klik dig frem til en eller flere boremaskiner, der passer din smag allerede i dag – du vil bestemt ikke fortryde det.

Bænksliber i høj kvalitet

En bænksliber er ikke bare en bænksliber. Det er de selvsagt udmærket klar over hos Dorch & Danola, hvor du altid vil blive mødt af et smil, når du henvender dig til det erfarne, kompetente og flinke personale – uanset om det er nede i butikken, over telefonen eller på e-mail. De dygtige medarbejdere er altid garant for et godt råd og kyndig vejledning, så hvis du leder efter en bænksliber, kan du trygt spørge om hjælp hos det hjælpsomme personale. For ud over at være dybt dedikerede omkring deres produkter og faglighed, gør de en stor dyd ud af at yde høj kundeservice for alle deres kunder. Hvis du vælger Dorch & Danola, kommer du altså aldrig hjem med det forkerte produkt – det gælder også, hvis du skulle være interesseret i en bænksliber.

Kategorier