Dorch & Danola forhandler udstyr til trædrejning samt dyksave til gode priser

Dorch & Danola sælger værktøj til gode priser til bl.a. træarbejde og metalarbejde. Skal du fx bruge en dyksav eller udstyr til trædrejning, så læs med her.

 
Dorch & Danola

Dyksave til gode priser 

Hos Dorch & Danola kan du finde mange forskellige slags udstyr til træarbejde. Hvis du skal skære plader i præcise snit, så er en dyksav lige det, du skal bruge. Den kan vinkles, så den kan skære vinklede profiler, og med den tilhørende skinne, kan du lave meget præcise snit. Det er det bedste redskab til at skære plader, fordi pladen ligger stille, imens saven flytter sig. Denne bruges af tømrer, snedkere og hobbyfolk, og er at uundværligt værktøj til at lave lange snit i plader med. Du lægger din skinne på pladen efter de ønskede mål, sætter dyksaven i skinnen, og så sænker du bladet imens du lader saven glide henad skinnen. En dyksav er let at bruge, og giver gode resultater, uanset øvelse eller ej. Find de mange forskellige dyksave i butikken til gode priser! Læs mere på dorchdanola.dk, hvor du kan finde gode tilbud på al slags værktøj.

Udstyr til trædrejning

Hos Dorch & Danola kan du finde gode redskaber til træarbejde og metalarbejde. Der er bl.a. udstyr til trædrejning til gode priser, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde lige det, du skal bruge i sortimentet. Hvis du drømmer om at prøve trædrejning, så kan du finde en god og billig drejebænk, som giver dig mange muligheder. Det er en udbredt teknik for både tømrer, snedkere, kunstnere og hobbyfolk. Trædrejning er en måde at skabe runde, cylindriske og aflange former på, og det kan let skabe smukke resultater. Man kan lave skåle i træ, ornamenterede bordben, skulpturer og figurer samt runde redskaber med drejebænken. Alt, hvad du skal bruge til trædrejning, kan du finde på www.dorchdanola.dk, hvor der både sælges drejebænke, drejejern samt andet udstyr. Find lige det, du skal bruge i butikken, og kom godt i gang med trædrejning derhjemme i værkstedet eller på arbejdspladsen.

Kategorier