Grønt elselskab til dig er tænker på miljøet

Hvorfor ikke få miljøvenlig strøm, når det nu er blevet muligt? Med GrøntValg.dk kan alle modtagere af el få strøm, som ikke er blevet til under belastning af miljøet - endda til en rigtig god og brugervenlig pris. Det drejer sig kun om at melde sig på hjemmesiden, så tager GrøntValg.dk sig af resten.

 

Grønt elselskab 

Sammen kan vi sørge for, at der lægges større pres på for at få el fra et grønt elselskab, og jo flere vi er, des større chancer har vi for at skåne miljøet. Du er naturligvis sikret el, uanset hvilket selskab, strømmen kommer fra, for i Danmark er der forsyningspligt, og det betyder, at din lokale netleverandør har ansvaret for, at du har strøm i stikkene.

 

Energispareråd

Der er ingen grund til at betale mere eller bruge mere el, end det helt nødvendige, og derfor er det en god idé at følge de energispareråd, som er tilgængelige via Klima- og Energiministeriets hjemmeside. Hos GrøntValg.dk har vi selvfølgelig et link, der gør det nemt for vores medlemmer at finde vej til de gode energispareråd, og dermed blive en endnu mere miljøbevidst el forbruger. Det er faktisk muligt at sænke sit elforbrug ret markant, uden at det er irriterende og til gene for husholdningens medlemmer eller medarbejderne i virksomheden. Kig ind på GrøntValg.dk og få flere tips.

 

Billigere el

Hvis du hører til den voksende befolkningsgruppe, der også gerne vil spare penge ved hjælp af billigere el, så er GrøntValg.dk lige stedet for dig at kigge nærmere. Efterhånden har budskabet bredt sig, og det betyder, at flere og flere melder sig, og dermed kan priserne på el presses endnu længere ned. Sagen er, at der i mange år ikke var mulighed for frit at vælge el leverandør, men det er der lavet om på. Forsyningspligten betyder, at du altid er sikret strøm i stikkene, selvom du skifter el leverandør ofte. Det hele klares i øvrigt af GrøntValg.dk, så det eneste, du selv skal gøre, er at melde dig til på hjemmesiden, så ordnes resten uden besvær for forbrugeren.

Kategorier