Seng til dit barn? Find babysenge, tremmesenge og køjesenge her

Hos www.manaya.dk gør de en dyd ud af at forhandle senge til hele familiens medlemmer, idet de har specialiseret sig i børne- og babysenge. På den måde kan alle få deres egen trygge sengeplads, så også forældrene har deres seng for sig selv. Tag et kig på den imponerende side, der forhandler alt fra tremmesenge til køjesenge og alt derimellem. Her er noget for enhver smag og aldersgruppe, så giv Manaya.dk et besøg.

 
Manaya.dk

Sikre babysenge til alle aldersgrupper

Babysengen er et køb for både dig og dit barn, da det giver barnet et trygt sted at sove, hvor du ikke skal bekymre dig om fare for at trille ud. Tag et kig på det brede udvalg af babysenge, som forhandles hos Manaya.dk. Her finder du både senge efter barnets alder samt designs, der passer smukt ind i jeres hjem. Babysengen kan nemt stilles ved siden af jeres seng eller tages med rundt i hjemmet, så baby altid er tæt på og du kan holde øje med ham/hende. Desuden er det skønt for baby at have sin egen trygge soveplads, som bliver et velkendt og blødt sted at være. Da babyer sover så meget, som de gør, er en babyseng et vigtigt køb. 

Nærkontakt og god nattesøvn med tremmeseng

Tremmesengen er både smart, praktisk og sikker, og du finder den i et bredt og varieret udvalg hos Manaya.dk. Med en tremmeseng kan dit barn udvikle sine evner til at stå og kravle, uden der er fare for at falde ud af sengen. Desuden giver en tremmeseng god nærkontakt mellem barn og forældre, da de nemt kan komme i kontakt med hinanden mellem eller over tremmerne. Læs mere om den enkelte model for at finde den helt rette variant til jeres hjem og barn. Mulighederne er mange, når du vælger at handle her.

 

 

Kategorier