Musik og Teaterhøjskolen er både en danse højskole og en musikhøjskole hvor undervisningen er spændende

Hos Musik og Teaterhøjskolen kan du bruge et semester på at udtrykke dig kreativt. Det er nemlig både en danse højskole samt en musikhøjskole og mange andre ting samtidig.

Musik og Teaterhøjskolen

Danse højskole med lærerig undervisning

Leder du efter en danse højskole i Danmark, så er Musik og Teaterhøjskolen for her er en virkelig god danselinje, som giver de unge mulighed for virkelig at udtrykke sig og bruge deres krop i det daglige arbejde. Underviserne er professionelle, der har mange års erfaring og som virkelig kan formå at aktivere danserne til at lære deres krop at kende og til at flytte grænserne for, hvad de kan præstere. Undervisningen er meget forskelligartet på en danse højskole, for der er mange forskellige ting, man skal lære, når man skal lære at danse, og det er ikke kun fysisk det hele. Hvis du leder efter en god danse højskole, så er www.musikogteater.dk måske lige noget for dig. Der er forskellige linjefag og mange forskellige valgfag, og højskolen kombinerer de mange forskellige kunstarter som musik, teater, dans, elektronisk musik og meget mere, og det er det, der gør den unik.

Fordyb dig i din hobby på en musikhøjskole

Musik og Teaterhøjskolen er en musikhøjskole, som ligger i Toftlund, hvor eleverne kan bruge et semester på at fordybe sig i det kreative arbejde godt gemt væk ude på landet fra alt andet end den smukke natur og det hyggelige lokalsamfund. Der er mange forskellige linjefag, men som musikhøjskole tilbyder den fx musik, sang, lyd, elektronisk musik, dans eller teater som linjefag, og på hver linje er der lærere, som er enormt spændende, dygtige og super engagerede i at lære eleverne, hvordan man virkelig formår at arbejde med det kreative arbejde til daglig og hvordan man udvikler sig. Leder du efter en musikhøjskole, hvor du kan bruge et halvt år på at fordybe dig i det, der før var din hobby, imens du gik i skole og skulle lave lektier? Så tag på højskole og brug al din tid på musikken og vennerne. Det vil du slet ikke kunne fortryde.

Kategorier