Webshop med bl.a. Ron Zacapa rom

Hvis du leder efter en god, kompetent forhandler af rom, især fra Ron Zacapa, er Rombo det rigtige sted for dig. Rombo tilbyder dig alt, hvad der har med rom at gøre, og Rombo har særligt stort fokus på Ron Zacapa rom.

Ron Zacapa rom

Rom fra Ron Zacapa er en af de aboslut mest kendte rom. Ron Zacapa stammer fra Guatemala i Mellemamerika, hvor den rigtig gode rom stammer fra. Det er ingen tilfældighed, at de caribiske pirater drak rom, for det var, hvad der var tilgængeligt dengang, og det betyder også, at der er stor tradition for produktion af rom i området omkring Mellemamerika og Carribien. Ron Zacapa har vundet mange priser for deres udsøgte rom, blandt andet vandt de seks år i træk prisen som verdens bedste rom. Rombo har altid masser af rom fra Ron Zacapa til salg, da det er en populær rom, fordi den smager så godt. Der findes dem, der påstår, at Ron Zacapa-rom er faldet af på den, og at den ikke er, hvad den har været, men det ses ikke på salgstallene, der fortæller, at rommen stadig er en af de allerbedste rom i verden.

 

Rombo

Ud over Ron Zacapa rom, findes der også meget andet hos Rombo. Der findes mange andre producenter og typer af rom, men der findes også rigtig mange andre former for spiritus, hvilket inkluderer gin, champagne, whisky, cognac, vodka og meget mere. Dog er Ron Zacapa rom en af Rombos absolut mest populære drikke. Ron Zacapa rom har markeret sig på markedet som en velsmagende rom, der har alle karakteristika, man forventer af en god rom. Det hele starter med flasken, der er smukt udformet, så flasken ser flot ud på hylden eller i barskabet. Inde i flasken finder man selve rommen, der har den karakteristiske brune farve, da Ron Zacapa jo er en mørk rom i modsætning til det lyse modstykke. Den brune farve komplimenteres af en saft og kraft, der først bemærkes i duften, der er kraftig, men delikat. Dernæst mærkes den i smagen, der ganske enkelt er uovertruffen.

Kategorier