Vin fra alle lande

Online vinbutik startede med import og salg af vin fra hele verden. Der sælges vin til private, restauranter såvel som en gros. Du finder altid et stort udvalg af Spansk vin, Italiensk vin, Østrigsk vin og mange flere vine fra hele verden. Bestiller du vin online for mere end 1000 kr. får du typisk levering af vinen gratis.

En Spansk vin fra små familieejede bodegaer i Spanien er en af de mange lækre vine. Den spanske vin har i mange år været kendt for at være meget tung og, at have for meget ege smag, men sådan er det ikke længere. I dag dyrker spaniolerne ikke kun druerne, de producere også selv vinen, med en så stor passion at det kan smages. Der er både rødvine, hvidvine, cava og mange flere lækre vine fra de små familieejede bodegaer i Spanien.

Alle elskere af Italiensk vin ved at Borolo og Babera er ikonerne inden for Italiensk vin. Disse vine importer og sælges der vine, producenten er stole af.

Derfor finder du altid Danmarks bedste kvalitets vine fra Italien på nettet. Italienerne har i århundrede været kendt for deres vin og er det stadig.

Kategorier