Ny vin hver måned med et abonnement fra Vinfarmen

Hos Vinfarmen kan du bestille et abonnement på vin og på den måde smage ny vin hver måned udvalgt af dygtige eksperter efter sæsonen og årgangen.

Vinfarmen logo

Flere grunde til at prøve en ny vin hver måned 

Kan du lide vin? Men har du forstand på det? Måske lidt, men ikke helt nok til rent faktisk at kunne opstøve spændende nye vine, som du aldrig har prøvet før. Mange køber deres vin i supermarkedet, hvor der er et meget begrænset udvalg, og hvor man tit ender med at købe den helt samme flaske hver gang, da man finder sine sikre vindere iblandt de mange middelmådige vine. Vinfarmen er et sted, hvor du kan købe et vin abonnement, som leverer dig ny vin hver måned lige til døren uden ekstra omkostninger. Der er altid for mere end 300 kr vin i vinkassen, og du kan være helt sikker på, at prøve spændende ny vin hver måned, som du aldrig ville kunne opstøve i supermarkederne i Danmark. Der er utroligt mange lækre vine derude, som langt de færreste forbrugere kender til, og derfor er et vin abonnement en genial ide. Eksperterne vælger ny vin hver måned til de nysgerrige vinelskere.

Abonnement på vin med årstiden i fokus

Hos Vinfarmen kan du bestille et abonnement på vin og på den måde få prøvet nogle forskellige spændende vine af, som du ellers aldrig ville have fundet selv. De har eksperter ansat til at udvælge nye vine hver måned, som passer til årstiden og til druens bedste årgange. Der er mange forskellige spændende vine, som du helt sikkert ikke kender til, og som ikke sælges i de danske supermarkeder, og hvis du er nysgerrig på at smage ny vin hver måned, så er et abonnement på vin en perfekt ide. Du kan til enhver tid afmelde abonnementet – der er ingen som helst binding og det kan afmeldes fra dag til dag. Du kan også til enhver tid ændre, hvilken vinkasse du gerne vil have sendt til døren. Der er gratis fragt og 1-2 dages leveringstid. Det er et super godt abonnement på vin, som du kan læse mere om på vinfarmen.dk.

Kategorier