Her finder du bl.a. et bredt udvalg af vintage portvin og den klassiske vin Barbera d'Asti

Hos Skovgaard Vine kan du finde mange forskellige spændende vine og spiritus. Læs om Barbera d’Asti og om udvalget af vintage portvin.

Skovgaard Vine

Forskellige spændende flasker vintage portvin

Hos Skovgaard Vine kan du finde mange forskellige spændende importerede flasker med vin, spiritus, bobler og portvin. Der er mange forskellige spændende flasker i butikken, som er en smagsoplevelser hver for sig, og som helt sikkert vil vælte dig bagover. Der er bl.a. et bredt udvalg af vintage portvin i butikken til gode priser, som du vil elske. De mange forskellige flasker vintage portvin sælges til gode priser, og du kan nok finde lige det, du drømmer om i butikken, for der er meget forskellige og særprægede smagsoplevelser i hver eneste af flaskerne i butikken. Vintage portvin stammer fra Portugal, og du kan finde flasker fra 90’erne i butikken. Den søde og særprægede smag, som portvin kan byde på er helt speciel og en perfekt servering til en stærk chokolade dessert. Der er mange muligheder med portvin, og hvis du gerne vil give en god gave til en, der sætter pris på gode smagsoplevelser, så er det et godt bud.

Barbera d'Asti er en super lækker vin

Hos Skovgaard Vine kan du finde mange forskellige super spændende vine til gode priser, og der er en søgefunktion, hvor du kan vælge vine i forskellige kategorier; Du kan bl.a. søge inden for et land, en region, en drue, en årgang, hvad vinen går godt sammen med, vinens alkoholprocent og om den er økologisk eller biodynamisk. En af de super solide og gode rødvine i butikken er den klassiske Barbera d’Asti fra Piemonte i Italien. Denne tørre rødvin har en fyldig smagskrop og er let krydret. Et super valg til fuglevildt eller mørkt kød, til bløde oste eller retter med svampe som fx risotto. En Barbera d’Asti er en klassisk vin, som du skal smage før du dør, og hvis du kan lide god vin, så vil du helt sikkert kunne lide denne spændende flaske, for den imponerer normalvis dem, der smager den for første gang. Og man kan blive ved med at drikke Barbera d’Asti selv efter mange år, for den perfekt afbalancerede smag er svær at blive træt af.

Kategorier