De bedste rødvine fra Italien

Hos Slagelse Vinkompagni kan du finde vingaver sammen med de bedste rødvine fra Italien til fantastiske priser. Der er alle typer af italienske vine i webshoppen fra alle de kendte områder med løbende gode tilbud på alle flasker.

Skærmbillede (48).png

Rødvin fra Apulien, Abruzzo og toscana

Nogle af de bedste rødvine fra Italien kommer fra Apulien, Abruzzo og Toscana, som har nogle af verdens ældste vinområder. Der er stærke traditioner forbundet med rødvine i hele Italien, hvilket også ses på at Italien er verdens største producent set på volumen. Det er noget som Slagelse Vinkompagni gerne vil være med til at hjælpe på vej, da Slagelse Vinkompagni længe har anerkendt Italiensk rødvin for at være blandt den bedste på markedet.

Den perfekte firmagave

Det er selvfølgelig ikke kun de bedste rødvine fra Italien du finder i forretning og webshoppen. Der er også masser af spændende vingaver, som kan bruges både til private fødselsdage, men også er perfekte som firmagaver. Der er mange forskellige typer af vingaver i webshoppen og det gælder naturligvis også alkoholfri gaver. Derudover har Slagelse Vinkompagni fyldt nogle af gaveæskerne med nogle af de bedste vine fra lageret, og sat prisen mere end fornuftigt på gaverne. I sortimentet finder du også gavekasser fyldt med de lækreste delikatesser, som hører sammen med vinen i gaveæsken. Dermed giver alle vingaver også den mest perfekte blanding af vådt og tørt til ganen med perfekt sammensætning.

Rødvin til gode priser

Når det kommer til rødvin fra Italien, så kan du som sagt finde et kæmpe udvalg i webshoppen og forretningen i Slagelse. De er opdelt efter deres respektive områder i Italien og har smag derefter. Derfor finder du også rødvine som Verosso fra Apulien og Le Pupille fra Toscana i sortimentet og kan finde dem til særdeles gode priser. Så ønsker du dig rødvin fra Italien som gave, eller nyder du gerne et glas rødvin i ny og næ – så skal du besøge www.slagelsevinkompagni.dk. Du er velkommen både i forretningen i Slagelse og på webshoppen.

Kategorier