Stort udvalg af smykker i guld og sølv online

Uanset om det look, der passer dig, er delikate guldsmykker fra Izabel Camille eller rustikke sølvsmykker fra BlicherFuglsang, er det helt sikkert at finde hos guldsmykket.dk.

notonions.dk.PNG

Guldsmykker

Guldsmykket.dk har en passion for smykker i ædle metaller - jævnfør navnet, i høj grad guldsmykker. Der forhandles guldsmykker i alle afarter, både ringe, halssmykker, øreringe og kæder. Guldsmykket.dk's specialitet er kæder, både i sølv og i guld og med sølv- eller guldsmykker som vedhæng. Guld er det fineste ædelmetal med stor symbolik, så hvis du skal fri til dit livs kærlighed, bør du kigge efter guldsmykker. Guldsmykket.dk's sortiment indeholder smykker i forskellige karat og størrelse og deres guldsmykker fås også i hvidguld, så uanset smag kan du finde det rette guldsmykke her.

 

Izabelle Camille

Izabel Camille er et mærke som er defineret ved dets specielle brug af oxideret sølv med guldbelægning. Smykker fra Izabel Camille har ofte det såkaldte "frost-touch", som er en særlig proces hvor smykket bliver grynet og får en ru overflade. Izabel Camille er kendt over hele verden for at levere meget høj kvalitet og designet er kendetegnet ved bløde rundinger og finurlige former. Izabel Camille laver både øreringe i mange former og i forskellige typer metaller, fingerringe med eller uden sten, armbånd med smukke udskæringer og en specialitet hos Izabel Camille, vedhæng til halskæder.

 

BlicherFuglsang

BlicherFuglsang er kendetegnet ved rustikke smykker håndsmedet med ægte, dansk kærlighed. Med inspiration fra de svundne tiders smykker, er BlicherFuglsang et af de førende mærker indenfor groft udhamrede ædelmetaller med naturstene. De ringe, der bliver produceret af BlicherFuglsang, er direkte inspireret af gamle vikingesmedetradition med brede stål-ringe, sølvbelagt, og med markante udhamringer. Også blandt de vedhæng, BlicherFuglsang laver, finder man inspiration fra vikingerne. BlicherFuglsang's vedhæng er ofte gamle vikingesymboler som den mægtige Thors hammer eller et massivt trækors udformet i diverse metaller og legeringer. Alle smykker fra BlicherFuglsang giver et stærkt og uafhængigt look, som de gamle vikinger.

Kategorier