Stort udvalg af smykker fra bl.a. Georg Jensen

Brodersen + Kobborg forhandler et stort udvalg af især danske smykker fra virksomheder som Georg Jensen, der repræsenterer den største grad af håndværksmæssig kvalitet og design.

brodersenkobborg.dk logo.PNG

Smykker

Smykker kan være det, der fuldender et sæt tøj. Mange damer har smykker, de bærer vær evig eneste dag, imens andre godt kan lide at skifte ud og mikse og matche fra dag til dag eller mellem forskellige anledninger. Brodersen + Kobborg fører et eksklusivt sortiment af smykker fra en lang række kendte navne inden for internationalt, men især dansk smykke design. Der er mulighed for at dyrke enhver stil takket være det velassorterede udvalg, som folkene bag Brodersen + Kobborg har håndplukket til den inspirerende webshop. Smykker er altid en oplagt gaveidé, så mangler man inspiration til den perfekte gave, er udvalget hos Brodersen + Kobborg bestemt værd at tjekke ud. Der er noget i enhver prisklasse og stil.

Georg Jensen smykker forhandles hos Brodersen + Kobborg

Georg Jensen smykker har efterhånden en 100 år lang historie, der stadig består den dag i dag takket være den høje grad af håndværksmæssig kvalitet, som brandets udvalg af smykker er synonymt med. Georg Jensen står blandt andet bag de populære Daisy halskæder, som også findes som øreringe, fingerringe og armbånd. Ønsker man sig håndværksmæssig kvalitet og et gennemført, elegant design, når det gælder ens smykker, er Georg Jensen et oplagt brand at kigge nærmere på. Georg Jensen henvender sig både til de ældre og yngre generationer og har været rigtigt dygtige til at forny sig selv gennem årene uden at tabe deres helt særlige klassiske æstetik af syne. Det er dog først og fremmest håndværket, der udmærker disse smykker.

 

Se alle de flotte smykker i god håndværksmæssig kvalitet fra blandt andre Georg Jensen online på hjemmesiden Brodersen + Kobborg.

Kategorier