Stort udvalg af kæder som en god start til din egen smykkeproduktion

Der skal slet ikke så meget til, før man kan starte sit eget lille smykkeværksted. Nogle fede kæder til smykker og måske nogle smykkeknapper, og så er man allerede ret godt i gang. Du har måske også brug for en låsemekanisme og lidt værktøj, før du er helt i mål, men så er du også godt på vej.

logo (6).png

Stsrt din egen smykkeproduktion med dele fra webshoppen

Der er kun gode sider ved at have sin egen smykkeproduktion i gang! Lav de mest utrolige smykker ud af nogle få dele, som koster en brøkdel af hvad smykkerne koster i butikken. Først og fremmest betyder en personlig smykkeproduktion at du kun har helt unikke smykker i smykkeskrinet. Dertil kommer at smykkedele, som kæder til smykker og smykkeknapper er meget billige, hvilket betyder at du sparer en pæn slat penge, ved at nørkle med dine smykker selv. Sidst men bestemt ikke mindst, så er det også rigtig sjovt at fremstille sine egne smykker. Det er en kreativ proces, hvor det kun er fantasien der sætter grænserne.

Stort udvalg af kæder til smykker

En af de mest essentielle smykkedele, du skal anskaffe til smykkeværkstedet, er kæder til smykker. Uden kæder til smykker bliver det svært at lave armbånd eller halskæder, som måske er de typer af smykker, som man nemmest kan lave noget kreativt med. Kæder til smykker er altså en god opstartsinvestering, og noget du vil komme til at bruge meget af gennem tiden. Mødre og veninder kan altid bruge et ekstra armbånd eller to, og så er kæder til smykker uundværlige – sæt eventuelt et par smykkeknapper på, og så er du mere eller mindre færdig. Smykkeknapper er en af de smykkedele som kan fås i mange forskellige typer. Hos Nordic Beads forhandler de smykkeknapper i alt fra træ til akryl, og i mange forskellige farver. På www.nordicbeads.dk kan du finde det flotte udvalg af smykkeknapper, og også bestille kæder til smykker.

Kategorier