Stort sortiment af ure og børneure sælges online

Hos Guldsmed Østergaard er der blevet skabt traditioner siden 1907, hvor guldsmeden åbnede dørene for første gang. Der er derfor også skarpe traditioner for ure med flot design, og søde børneure til konfirmationsgaven, samt naturligvis også børneure til de yngste.

guldsmed-oestergaard-logo.jpg

Stort udvalg af ure

Når det kommer til design af ure og smykker er der ikke nogle, som har bedre øjne for det end Guldsmed Østergaard. Med mere end 100 års erfaring kan du altid være sikker på, at der er ure med skarp design til både mænd og kvinder. Det endda til gode priser, hvor der ikke er mange konkurrerende guldsmede som kan følge med. Udvalget af ure er fra nogle af de største designere som Calvin Klein, DKNY og mange andre. Derfor er design heller ikke noget du bør være nervøs for, når du vælger et af de smarte ure hos Guldsmed Østergaard. Du kan finde motiver af alle ure og deres design på www.guldsmedoestergaard.dk, som også er stedet hvor du selvfølgelig kan bestille de mange ure fra.

Børneure

Søde børneure kan Guldsmed Østergaard som sagt også tilbyde dig et stort udvalg af. Der er både til dåbsgaven, konfirmationsgaven og fødselsdagsgaven. Der findes søde børneure i mange udgaver, både med farvestrålende farver og mere neutrale. Mangler du derfor børneure til familien er Guldsmed Østergaard klar til at hjælpe dig. Der er til både drenge og piger, og du finder naturligvis også sjove temaer som børnene kender fra fjernsynet. Så der er uden tvivl noget til alle børn hos Guldsmed Østergaard og du er meget velkommen til at komme forbi forretningen i Skive eller klikke dig ind forbi hjemmesiden. Der kan du bestille de søde børneure hjem og har selvfølgelig samme mulighed for at bytte dem som i den fysiske forretning. Så smut ind forbi webshoppen og se på de mange ure med smart design og de søde børneure som vil gøre alle børn i godt humør.

Kategorier