Stort sortiment af kvaltietsprodukter til smykkefremstilling

Har du en smykkedesigner i maven, så få den sluppet fri hos Nordic Beads. Her kan du finde kvalitetsprodukter såsom ørestikker i kirurgisk stål, silketråd og silke perlesnor.

nordic beads logo.png

Silketråd og silke perlesnor

Nordic Beads er en online shop, du ikke kan undvære hvis du ønsker at lave dine egne smykker. På Nordic Beads shop forhandler de en lang række spændende materialer inden for smykkefremstilling. Her kan du finde ørestikker af kirurgisk stål, Delica Seed beads, silketråd og silke perlesnor. De silketråd og silke perlesnor du finder hos Nordic Beads er markedets stærkeste og bedste silketråd og silke perlesnor. De forhandler kun silketråd og silke perlesnor fra det anerkendte firma Griffin. Silketråd og silke perlesnor er et uundværligt materiale, når det gælder smykkefremstilling. Silketråd og silke perlesnor anvendes blandt andet til omtrækning af klassiske perlekæder og til produktion af nye perlekæder. Silketråd og silke perlesnor kan fås i flere forskellige tykkelser alt afhængig af, hvad de skal bruges til.

Ørestikker i kirurgisk stål

Her på www.nordicbeads.dkkan du finde det brede udvalg af silketråd og silke perlesnor, hvor du også kan finde forskellige dekorative og smukke perler, samt ørestikker i kirurgisk stål. De ørestikker i kirurgisk stål du finder her, er alle produceret så de lever op til kravene for smykker. Du er derfor sikker på, at de ørestikker i kirurgisk stål du finder hos Nordic Beads ikke skader dig og din hud. Det er dejligt nemt at lave smukke og unikke smykker med ørestikker i kirurgisk stål, da de er specielt lavet til formålet. Det er nemt at lime forskellige perler på eller vedhæfte detaljer med silketråd og silke perlesnor. Klik ind her www.nordicbeads.dkog se det spændende udvalg af silketråd og silke perlesnor.

Slip din indre designer løs, besøg Nordic Beads her på www.nordicbeads.dk og lad dig inspirere i deres brede udvalg af ørestikker i kirurgisk stål, silketråd og silke perlesnor.

Nordic Beads. Her kan du finde kvalitetsprodukter såsom ørestikker i kirurgisk stål, silketråd og silke perlesnor.

Kategorier