Masser af ure til kvinder og mænd

På www.guldsmedoestergaard.dk kan du finde masser af ure til kvinder og mænd. Klik dig ind under kategorien ure og finde både kvinde ure, herre ure, børne ure, væg ure, dykker ure og mange flere ure. Her er altså ure til enhver smag.

Guldsmed Østergaard

Ure

Blandt kategorien vægure finder du mange fine ure fra både Georg Jensen og Arne Jakobsen. Her kan du finde væg ure til både køkkenet, stuen og spisestuen. Du kan bl.a. vælge Georg Jensen Koppel Vægur i stål/blå til 1900 kr. Designet til uret er blevet bearbejdet af designstudiet All the way to Paris. Det er et fint stykke håndværk med et moderne farvetwist, som fungerer perfekt i hjemmet som dekoration. Se nærmere på dette samt resten af det store udvalg af ure til kvinder og mænd på www.guldsmedoestergaard.dk.

Til Kvinder og mænd

Foruden ure til kvinder og mænd, findes der også et stort udvalg af smykker til kvinder og mænd på sitet. Der findes smykker til kvinder og mænd i både gulv og sølv på www.guldsmedoestergaard.dk. Disse smykker til kvinder og mænd er bl.a. fra mærket Georg Jensen. Blandt udvalget af herresmykker, finder du både halskæder, herrecharms, armbånd, herreringe, manchet knapper samt slipsenåle. Se nærmere på udvalget af smykker til kvinder og mænd ved at klikke dig ind på sitet. Du kan her f.eks. vælge Fossil armbånd brun aligatorpræget læder til blot 395 kr. På siden af armbåndet sidder et rosa forgyldt skilt med navnet Fossil på. Dette armbånd fungerer til kvinder og mænd. Se nærmere på dette armbånd samt mange flere fine smykker til kvinder og mænd på www.guldsmedoestergaard.dk. Når du bestiller dine smykker til kvinder og mænd er du garanteret fri fragt indenfor Danmark samt dag til dag levering på lagervarer. Skynd dig ind og bestil dit nye smykke på www.guldsmedoestergaard.dk.

Kategorier