Køb fra et massivt udvalg af Breitling og MVMT ure

Guldsmed Østergaard forhandler ure fra MVMT og Breitling, og udvalget fra begge mærker er stort. Kig nærmere på de forskellige modeller via www.guldsmedoestergaard.dk.

Guldsmed Østergaard

Benyt siden guldsmedoestergaard.dk, og find en del i MVMT armbåndsure

Join the movement! MVMT er en forkortelse for Movement, og det er et mærke, der år efter år bliver mere populært. Mange af de urleverandører, som føres hos Guldsmed Østergaard, har over hundrede år på bagen. Dette er ikke tilfældet for MVMT. De første ure så dagens lys anno 2013, og i dag har mærket solgt over 1,5 mio. ure og mere end 4,5 mio. followers på sociale medier. Den eksplosive popularitet skyldes bl.a. det yngre segment. Urene fra MVMT er væsentligt billigere end andre mærker, der kører med en tilsvarende høj kvalitet. Det er nu gjort muligt at købe eksklusive ure i en høj kvalitet, uden at man skal tage et lån i banken. Yderligere er MVMT designet med masser af fede detaljer. Der er både lagt vægt på at skabe feminine og maskuline armbåndsure fra mærket, og du kan tage et kig på modellerne på guldsmedoestergaard.dk.

Guldsmed Østergaard er udnævnt forhandler af eksklusive ure fra Breitling

Et andet mærke, der har en lidt længere historie, er Breitling. Det kan anbefales, at du køber dit nye Breitling ur hos en udnævnt forhandler, og dem er der ganske få af i landet. Guldsmed Østergaard er en af dem. Det betyder også, at du finder Breitling ure fra forskellige serier til de rigtige priser, der starter fra 17.000 kroner. På www.guldsmedoestergaard.dk kan du både bestille nyt dameur eller herreur fra Breitling, som er et mærke fra Schweiz. Hvis du har brug for reparation, så sendes det til et autoriseret værksted i Stockholm, hvor du får en fast pris på reparationen. Du finder typisk mellem 40 og 50 modeller fra Breitling på lager, men Guldsmed Østergaard er også i stand til at bestille andre hjem, uden at du tvinges til at vedhæfte for et køb.

Køb eksklusive ure fra Breitling og trendy modeller fra MVMT som fx Nova Stella online på guldsmedoestergaard.dk.

Kategorier