Georg Jensen Moonlight Grapes og smykker fra Marianne Dulong Kharisma

Smykker findes i dag i et utal af udformninger og materialer, så valgmulighederne er mange, når man skal finde sin næste ring, halskæde, armbånd eller noget helt fjerde. Hvis man går efter det mere enkle, men stadig flotte design, så er det værd at overveje smykkerne fra Georg Jensen Moonlight Grapes og Marianne Dulong Kharisma.

SmykkeDillen

Georg Jensen Moonlight Grapes har et spændende design

Smykkerne fra Georg Jensen Moonlight Grapes findes bl.a. i ringe, halskæder og øreringe og har et vindrueinspireret design. Denne smykkeserie er derfor et rigtig godt valg, hvis man går efter smykker, der har et helt unikt og spændende design. Kombinationerne af forskellige farver og materialer i serien af smykker fra Georg Jensen Moonlight Grapes er nemlig utrolig elegante og interessante. Smykkekollektionen Georg Jensen Moonlight Grapes findes desuden i flere forskellige materialer – herunder sterlingsølv og guld og med diamanter og perler. Der er således i denne smykkekollektion gode muligheder for at finde et smykke til enhver smag og smykkerne fra Georg Jensen Moonlight Grapes er desuden rigtig fine accessories til den næste festlige anledning. Se mere online hos SmykkeDillen.

Elegante smykker fra Marianne Dulong Kharisma

Marianne Dulong Kharisma smykker fås i både ringe, halskæder, øreringe og armringe hos SmykkeDillen. Fælles for alle smykkerne i kollektionen Marianne Dulong Kharisma er de dråbeformede og runde motiver, hvilket giver et enkelt, men også utrolig elegant look. Smykkerne designes i materialerne guld, hvidguld og sølv, hvilket betyder at man med disse smykker får en rigtig god kvalitet sammen med det elegante design. Desuden fås Marianne Dulong Kharisma smykkerne også med brillanter og perler. I kollektionen af Marianne Dulong Kharisma smykker får man smykker fra det meget enkle design til det mere elegante og ekstravagante look – der er således rig mulighed for, at gå med smykkerne fra denne designer til både hverdag og fest, og der er rig mulighed for at finde et smykke, der passer til ens egen smag og behov hos SmykkeDillen.

Kategorier