Find elegante smykker fra Ro Copenhagen og By Birdie hos Luna Sølv & Guld

Er du i humør til at shoppe lækre smykker fra mange forskellige dygtige smykkedesignere? Så er Luna Sølv & Guld lige nu én af de mest spændende og dejlige butikker at handle i til netop det formål. Butikkens ejere har fundet frem til en sand perlerække af gode mærker - nogen kender du måske allerede, men der vil sikkert også være andre som er ukendte. Lige nu kan du blandt andet shoppe smukke smykker fra Ro Copenhagen smykker og By Birde, begge gode mærker, du helt sikkert vil synes om. Læs mere herunder.

Luna Sølv & Guld

Danske Ro Copenhagen smykker

Ro Copenhagen smykker er dansk smykkekunst når det er bedst. Udvalget tæller blandt andet flotte vedhæng, der vil egne sig perfekt til at hænge om halsen samt flotte øreringe i guld. Begge dele er udført i fantasifulde design, som det nærmest er umuligt at stå for. Mangler du gaveinspiration til din kæreste eller en god veninde, vil Ro Copenhagen smykker helt sikkert blive modtaget med kyshånd. Se hele det eksklusive og flotte udvalg på www.lunasmykker.dk og lignende velassorterede danske smykkeforretninger allerede i dag.

Unikke By Birdie

By Birdie er et spændende mærke inden for smykker, skabt af designeren Birdie Wendelboe. Hun har skabt en helt unik stil, som bare skal opleves! By Birdie er helt noget for sig, og kan næsten ikke beskrives ordentligt på tekst. Det bedste er at klikke ind forbi Luna Sølv & Guld og få et kig selv; men du skal være advaret, det kan være svært ikke at putte et par af de flotte By Birdie smykker direkte ned i indkøbskurven, når man besøger butikken. De er virkelig flotte og adskiller sig fra mængden. Se kataloget med By Birdie og Ro Copenhagen smykker hos Luna Sølv & Guld allerede i dag.

Kategorier