Stort sortiment af Missioni Home og Nur online

Hos sternshop.dk kan du bl.a. finde et stort udvalg af Missioni Home samt Nur.

sternshop.dk logo.PNG

Missioni Home

Missioni Home er en kollektion af eksklusiv kvalitet og kendt for at være lavet i et super elegant italiensk design. Sternshop.dk sælger nu som et af de eneste danske virksomheder det luksuriøse mærke Missioni Home. Klik ind på deres webshop Sternshop.dk og se det fine udvalg af et særdeles elegant mærke. Missiono Home har ikke blot en elegant serie tæpper, men fås også som flotte håndklæder, puder og meget mere. Klik her og se hvad Sternshop.dk tilbyder af dette mærke, som ikke blot er elegant men også særdeles populært.
Blandt Missioni Home mærkets kvalitetsprodukter finder du f.eks. særdeles elegante plaider. Det kunne være Frederico designet, Throw Jocker eller måske perseo designet. Klik ind på Sternshop.dk og se de forskellige designs når det kommer til flotte eksklusive plaider af mærker Missioni Home. Her kan du også tilmelde dig Sternshop.dks nyhedsbrev, så du altid er opdateret og får de nyeste nyheder, både fra et elegant mærke som Missioni Home, ligesom fra det mere simple mærke Nur, eller måske nogle af de andre flotte mærker Sternshop.dk forhandler. Læs mere og se udvalget nu på Sternshop.dk

Nur

Nur, oversat fra tysk til dansk betyder det ”kun”, men Nur er bestemt ikke KUN et tidsløst design til indretning af hjemmet. Det er også meget mere. F.eks. simple linjer, smukke brugsgenstande tænkt til at blive brugt i hverdagen og samtidig tilgængelig i forskellige flotte farver. Se f.eks. de simple serverings eller opbevaringsbakker fra Nur på Sternshop.dk, eller klik her og kom ind og se de smarte simple linjer der danner en smuk lysestage til vinduet eller få dine blade og magasiner samlet i en Nur bladholder som endnu en måde at designe hjemmet med simple linjer og smarte farver.

klik her - http://sternshop.dk/home.aspx

Kom nærmere de nyeste trends og smarteste indretning hos Sternshop.dk med kun et enkelt klik her!

Kategorier