Denim Hunter forhandles hos buksepigen

Buksepigen.dk forhandler jeans fra mærket Denim Hunter, som tilfører deres design en masse fede detaljer, der gør deres jeans både smarte og klædelige.

Buksepigen 1.PNG

Denim Hunter

Måske man allerede har stiftet bekendtskab med mærket Denim Hunter uden at vide det, før førhen var brandet nemlig kendt under navnet Kön & Mön. At navnet har ændret sig har dog ikke påvirket det stabile design, som mærket altid har stået for, skønt navnet nu er et andet. Denim Hunter er særligt kendt for deres rigtigt lækre udvalg af jeans med mange forskellige fede detaljer. Det er herfra, mærket har fået sit (nye) navn. Hos Buksepigen.dk er man meget begejstrede for Denim Hunters jeans, fordi de har en god pasform, der sidder lige der, hvor den skal og fremhæver ben og bag på en rigtigt god måde. De forskellige jeans modeller har mange fede detaljer, der gør, at man kan vælge mellem flere looks og typer, når det gælder jeans fra Denim Hunter. Mærket kan dog meget mere end at lave gode jeans; deres kollektioner rummer også fine bluser og søde toppe, som går perfekt til mærkets udvalg af jeans med fede detaljer.

Se de lækre jeans med fede detaljer fra Denim Hunter online hos Buksepigen.dk.

Det perfekte par Jeans

Det perfekte par jeans kan godt være lidt af en udfordring at finde, hvis man er en modebevidst kvinde. Jeans findes i rigtigt mange forskellige udgaver med både smalle eller bredere ben. Det vigtigste er, at man finder et par, der har en god pasform, som passer til konturerne på ens krop. Udvalget af jeans hos Buksepigen.dk kan lidt af hvert. Hos dem vil man helt sikkert kunne finde sig indtil flere par af ”det perfekte par jeans”.

 

Jeans med fede detaljer passer til både hverdag og fest. Find dem fra Denim Hunter og mange andre skønne mærker online hos Buksepigen.dk.

 

Kategorier