Arbejdstøj i slidstærkt topkvalitet

Slidstærke arbejdsbukser fra MASCOT er mange håndværkeres førstevalg. Du finder med sikkerhed bukser, der passer til dine behov hos den danske producent af arbejdstøj.

Arbejdstøj i topkvalitet

Arbejdstøj som arbejdsbukser siden 1982

Arbejdsbukser er måske den vigtigste beklædningsgenstand, når det kommer til arbejdstøj. Når du køber MASCOT arbejdsbukser, kan du vide dig helt sikker på, at kvaliteten er i top. Den danske producent, som har produceret arbejdstøj som arbejdsbukser siden 1982 har gennem alle årene kun forbedret deres produkter. Forædlingen af eksempelvis arbejdsbukser er blandt andet foregået gennem MASCOT TEST CENTER. I MASCOT TEST CENTER laver MASCOT klassiske laboratorieforsøg for at tjekke stoftypers slidstyrke, rivstyrke og andre former for holdbarheder. Ved hjælp af fokusgrupper og prøvesæt til udvalgte håndværkere bliver MASCOT arbejdsbukser også afprøvet i det virkelige liv. De forskellige tilbagemeldinger, ideer og tanker fra håndværkere og andre brugere af MASCOT arbejdstøj er alle samlet ind og brugt i produktionen af blandt andet arbejdsbukser. Disse testmåder og mange andre resulterer i verdens bedste arbejdsbukser og andet arbejdstøj, der lever op til MASCOTs slogan TESTED TO WORK. Gør som mange andre håndværkere og vælg arbejdsbukser som MASCOT® Adra eller MASCOT® Madrid.

 

Arbejdsbukser med stretch eller arbejdsjakker med god bevægelsesfrihed

Når du har købt MASCOT arbejdsbukser ved en af deres mange forhandlere i hele verden, kan du derefter finde arbejdsjakker, T-shirts, sikkerhedssko, arbejdsstrømper, og andet arbejdstøj. MASCOT har mulighed for at klæde dig på fra top til tå med deres unikke Mix&Match koncept. Konceptet fungerer således, at MASCOT bukser, arbejdsjakker og sikkerhedssko med mere let kan sammensættes på tværs af serier. Med mange af de samme farver og en god sammensætning af nuancer passer næsten alle deres modeller sammen. Lige meget om du leder efter slidstærke og komfortable arbejdsbukser med stretch eller arbejdsjakker med god bevægelsesfrihed, så har MASCOT det, du skal bruge. På deres store hjemmeside finder du alt i arbejdstøj og sikkerhedssko til professionelle og private. Når du først har prøvet arbejdstøj som arbejdsbukser fra MASCOT, så er det helt sikkert, at du ikke skifter til andre brands.

Kategorier