Sikkerheden i top med High Visibility arbejdstøj

Danlyx er en kæmpe leverandør af kvalitets erhvervsbeklædning, hvor du kan finde arbejdstøj til alle typer af job. Der er alt til klinikken, håndværkervirksomheden, industrien og mange flere typer af erhverv.

Danlyx

High visibility

Mange typer af erhverv udføres både i mørket og i de lyse timer, hvilket gør det nødvendigt at have high visibility. High visibility vil sige, at have nok reflekser på, så det er muligt at blive set i mørket. Noget som er uhyre vigtigt, hvis du står udsatte steder, hvilket er et problem i mange erhverv. Derfor har Danlyx sammensat det perfekte sæt af reflekstøj med high visibility, hvor du vil blive set uanset hvor mørkt det er.
Der er både heldragter i refleks, enkelte jakker og bukser med og uden smæk. Ja, der er faktisk alt det du skal bruge for at kunne have et fuldt sæt arbejdstøj til hele ugen, og det bedste er, at det naturligvis er i høj kvalitet. Sortimentet er udvalgt specielt til at du skal kunne både ses og arbejde i mørket uden at bekymre dig om slitage på tøjet.

Sikkerheden i top

Det er netop ikke kun et spørgsmål om high visibility, når du arbejder. Sikkerheden skal selvfølgelig være i orden, men det er også vigtigt at arbejdstøjet sidder rigtigt og hjælper dig med at udføre dit arbejde korrekt. Hvilket det gør ved at have de rigtige detaljer og lommer, hvor du kan sætte dit værktøj og have de nødvendige remedier gemt væk i. Det er alt sammen noget som Danlyx har tænkt på, da tøjet blev udvalgt. Derfor er det også endt med at være et udvalg fra nogle af de bedste producenter på markedet, som har tænkt ligeså meget over detaljerne som Danlyx har, da de udvalgt sortimentet. Hvilket du kan se meget mere om på www.danlyx.dk, hvor du også kan bestille det populære arbejdstøj. Så smut ind forbi webshoppen og se hvad du bør have på af arbejdstøjet i mørket.

Kategorier