Køb afslappet og behageligt dametøj til lave priser

Casual and Nice er en dansk netbutik, hvor du kan købe det dametøj som er in lige nu. Der er lagt vægt på, at tøjet skal være afslappet og behageligt at have på, men ikke nødvendigvis være det dyreste mærketøj.

Casual and nice

Dametøj 

Dametøj er et ord som dækker over mange ting, men hos Casual and Nice er det tøj til kvinder, hvor der er lagt vægt på design og pasform. Det er ikke det dyreste mærkevaretøj du kan købe på netbutikken, men dametøj specielt udvalgt til butikken i et småt udvalg. Derfor skal du også slå til inden det er for sent eller dine veninder har købt tøjet før dig. Tøjet bliver nemlig ikke bestilt hjem igen medmindre du ekstraordinært selv beder om noget specifikt. Dette er fordi at hos Casual and Nice ynder man at gå ud og finde dametøj med jævne mellemrum og i små forsyninger. Hvilket er med til at give dig muligheden for at være den eneste, som har fornøjelsen af at have dametøjet i din garderobe.

 

Sko til damer

Det er ikke kun dametøj du kan finde i netbutikken der er også et kæmpe udvalg af sko til damer. Det er sko til gode priser med komfort og kvalitet. Det gælder alt lige fra stilletter og sneakers til sandaler og støvler. Ja, kort sagt, så har Casual and Nice alt det du skal bruge for at kunne skabe dig dit helt eget look til en ordentlig pris. Det samme gør sig desuden gældende for udvalget af sko til damer, at der kun er bestilt et begrænset udvalg hjem. Dog i flere forskellige størrelser, så du er sikker på at kunne få de sko du ønsker dig. Så klik ind på www.casualandnice.dk og se det store udvalg af dametøj, hvor du altid kan finde noget nyt, der passer ind i din garderobe.

Kategorier