En webshop til både indretning og modetøj

Hos Simple Living vil man gerne hjælpe dig med at finde alt indenfor trendsættende interiør, gastronomiske specialiteter og modetøj. Det betyder, at du nu kan finde mange af de kendte designere hos Simple Living.

Simpleliving.design

Nué Notes modetøj

I webshoppen kan du f.eks. finde Nué Notes modetøj, som er danskdesignet modetøj med sine rødder i København. Det startede med en enkelt kollektion af kvindetøj i læder, men hurtigt blev Nué Notes modetøj populær blandt mange mennesker herhjemme i Danmark. Derfor er Nué Notes i dag vokset til en lang række af forskellige kollektioner som du finder hos Simple Living. Tøjet henvender sig til alle typer af kvinder og vil give dig den helt rigtige stil og du kan være så kreativ med tøjet som du lyster.

OYOY Living Design

OYOY Living Design er også et af de danske brands du finder hos Simple Living. Det er en kombination af japansk og skandinavisk design, hvor kvaliteten er i højsædet. OYOY designer typisk med klassiske elementer og sjove mønstre på deres produkter. OYOY Living Design er noget som kan give din indretning et sjovt pift med design, som kan bruges i alle danske hjem. Specielt danske familiehjem, hvor puder formet som søde dyr et hit. Derudover vil alle designs naturligvis være særdeles funktionelle og kunne vaskes efter behov. Noget som designerne bag OYOY er særdeles opmærksomme på, da de har en vision om, at alle deres produkter skal være funktionelle i alle henseender.

Selected Femme

Selected Femme er også noget som Simple Living kan bryste sig af at tilbyde dig. Selected var tidligere kun til mænd, men har i dag udvidet deres sortiment, så det dækker kvinder også. Det er sofistikerede og elegante designs du kan finde fra designerne og Simple Living har udvalgt de mest trendsættende produkter til dig. Det er, ganske enkelt, mode du vil beholde i klædeskabet for altid. Du kan se det hele ved at gøre et klik herwww.simpleliving.design.

Kategorier